Az összefogás mely vidéki körzetekben akar nyerni? Budapesten kívül csak pár nagyobb városban (Pécs, Szeged, Nyíregyháza, Miskolc) könyvelhető el a sikerük. Ezen kívül hol van még reális esélyük?
Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 14:16
1/5 anonim válasza:
Elvileg Debrecen is nyerhető.... remélem sikerül ott is győznie....
2/5 anonim válasza:
Én Budapestben is kételkedek, azok után amit Karácsony csinál. De mégha meg is nyerik a választást, nem volt még olyan több párti koalició Európában ami kibírt volna 4 évet, bomlott fel mind. Ezeket semmi más nem köti össze minthogy ne Orbán, és ha Orbán kikerül a képből akkor kijönnek majd a különbségek, valószínűleg hibázni is fognak, akkor elkezdődik majd az egymásra mutogatás, felelősség hárítás, ott van MZP aki mögött nincs párt, marha nehéz lesz bármi önálló politikát csinálni a DK-tól függetlenül, ami kb semmiben nem különbözik a fidesztől romlottság terén. Gondolom menni fog közbe a nyugati kultur-balos identitás politika ráerőltetése a full jobber magyar társadalomra ami méginkább ellenszenvet fog kiváltani, aztán az lesz hogy 2026-ban nevetve fog Orbán visszajönni még 12 évre. Kb ez várható.
3/5 anonim válasza:
Szerintem simán kikapnak és örülhetnek, ha nem lesz megint 2/3.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a Fidesz fog nyerni, főleg a vidéknek köszönhetően...a 2/3 ad szerintem nem lesz meg.
5/5 anonim válasza:
Pécs Szerbia, Szeged Szerbia és Románia, Nyíregyháza Románia, Miskolc pedig Szlovákia része. Felőlem külföldön ott nyernek ahol akarnak, ez Magyarország valódi határain mind kívül ven, tehát érdektelen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!