Van még értelme ennek a beltéri maszkviselési szigornak?
Engem annyira zavar hogy mikor bemegyek egy bevásárlóközpontba, a pofán elé kell ezt a folytogató maszkot kötni ami amugy szerintem semmit nem ér, és értelme se sok van.
Sok öregasszony a bolt előtt pletykálgat maszk nélkül, aztán felteszi mikor bemegy stb...
Miért szívatnak még minket ezzel a kötelező maszkhazsnáattal?
A vírus igy is terjed, az emberek kb 99% a tuti nem a kajavásárlás közben fertözödött meg eddig sem
A munkahelyeken, iskolákban, szabadidős rendezvényeken meg otthon egymás közt terjed, terjedt eza szar vírus
Szerintek van még értelme enneka maszkabálnak?
Az volt az értelme.
1. 20% kevesebb oxigén= nem látod át az átverést, mert a gondolkodáshoz oxigén kell.
2. Gombák szaporodnak a maszkban, ami tűdőbetegségeket okoz. Ajánlott 20 perc után cserélni.
3. Mivel plandémiát fenn kell(ett) tartani szükség volt egy külső jelképre. Pszichológiailag volt rá szükség és neü egészségügyi szempontból.
Nem sok értelme van :D
Viselje aki beteg vagy fél
Többieket pedig békén kellene hagyni főleg a gyerekeket
#2!
2020 előtt nem voltak? Vagy a több ezer másik kórokozó nem gond, csak pont a koronavírus?
Szerintem sincs semmi értelme, aki fél, az felveheti mind a 4 oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!