Valóban egyre többen fognak Nyugat Európából Magyarországra költözni? Teljes lehet a kiábrándultság,vagy ezek csak egyedi esetek?
#11: Miért, te komolyan gondolod, hogy ide családosok költöznek? XD Ezek ilyen vagabund - saját hazájukban sikertelen - emberek akiknek az az elképzelésük Magyarországról, hogy mi valami konzervatív kánaán vagyunk és túl sokszor olvasták leírva, hogy "legszebbek a magyar lányok". Az a céljük, hogy idejönnek nyugati háttérrel és ők lesznek az alfahím, de pár év után jellemzően rájönnek, hogy annyira nem jó sok adót fizetni meg a nő keresés sem jár sokkal több sikerrel itt, mint otthon, úgyhogy fülük-farkuk behúzva hazaköltöznek. Nyugat-európai nők önszántukból gyakorlatilag nem is jönnek, max. céges kiküldetésre, hogy klasszikusokat idézzek: ezek mind fiatal, katonakorú erőszakos férfiak.
A nyugdíjas migráció az más - ők a megélhetési költségek miatt költöznek az országba, de ezek a jellemzően 30-40 körüli internethuszárok mind félinformációk alapján egy tejjel-vajjal folyó apáczazárdát látnak az országban, ahol ők lehetnek a punczimágnesek.
12/Szerintem ezen a nyugati "macsós-becsjozós" dolgon már mi régen túl vagyunk.Ide már /csak!/ ezért nem nagyon jönnek,legfeljebb talán az olaszok,de svajciaktól ilyet nem hallottam.Ez talán a rendszerváltás utáni évekre volt jellemző,hogy a magyar lányok lesték az ide beeső külföldieket,vagy azok erre utaztak volna,mert tudták,hogy mi kell itt akkor!
Itt eltelt 30 év közben,-ha nem vetted volna észre-és felnőtt egy vagyonos
vállalkozói réteg,illetve most már annak a második generációja is,aki a dögös csajokat szépen levadássza,és még autót is rak alájuk.Nem kell már ehhez külföldinek lenni sem,idehaza simán megoldható,és csajok sem babrálódnak mindenféle nyelvi,identitásbeli különbségekkel szívesen.Úgyhogy nem nagyon hallok én már ilyet,akik régebben ebbe utaztak lányok,sokan közben szépen/csendben/ haza is jöttek.
Igen,nekem is furcsa volt ezért küldtem ezt a linket.
Lehet a dolgok változnak.Minden csak viszonyítás kérdése.
Utolsó, mindenhol vannak buták.
Ez kb olyan hogy te leköltözöl pakisztánba, mert úgy hallottad hogy szép a sivatag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!