Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hitlernek igaza lehetett...

Hitlernek igaza lehetett abban, hogy a végső cél a fehér ember elpusztítása?

Figyelt kérdés

Én megvallom, elolvastam a könyvét vagy 10 évvel ezelőtt és nem értettem honnan veszi azt a baromságot, hogy a zsidók célja a gyűlölt fehér ember elpusztítása.

Ma viszont egyre inkább tendencia, hogy mindenféle inkább vélt mint valós elnyomásért csakis a keresztény, heteró, fehér férfit teszik felelőssé, ami gyakorlatilag inverz nácizmus: aki ebbe a csoportba tartozik, születetten bűnös, "privilégiumai" vannak, hajlamos az erőszakra stb.

A kereszténységet sem azért "kell" elpusztítani, mert direktbe ártana bárkinek, hanem ez maga a fehér ember kultúrájának, évezredes történelmének és ami a legfontosabb, értékrendjének alapja (ezt nem látják egyébként a melegek sem, hogy a nagy vallásgyűlöletükkel önmagukat is elpusztítják).

Továbbá érezhetően arra tartanak a folyamatok, hogy a csóróságban élő, kisemmizett, nem fehér bőrű népcsoportok szüljenek milliószámra, miközben itthon abortusszal, női jogokkal, melegek, transzok és azok hajlamainak normalizálásával visszaszorítsák a születő gyerekek számát.

Soros György, aki vagyona legnagyobb részét az álatala alapított Open Society szervezetekbe nyomja, melyekből aztán az LMBTQ, BLM stb. fakad ki, történetesen zsidó.

Nagyon jól tudom, hogy mindez konteósan meg fidesz propagandásan hangzik, de elképzelhető, hogy mégiscsak ez a valóság, vagy annak egy szelete? Az is sokatmondó, hogy ilyen vélemény megfogalmazásakor mindig előre elnézést kell kérni, mintha valami lesújtana az emberre csak azért, mert merészel felvetni dolgokat.

2022. febr. 8. 15:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
54%
Láthatjuk ma, hogy igaza volt. Ugyanis a lét határozza meg a tudatot, és bizonyos csoportok ösztönösen utálják a fehéreket. Nagyon kevés olyan izraelit találnál, aki ne védené foggal-körömmel a saját népét, akár letagadva bűneiket, és nem a népének megfelelően viselkedne (pl. összetartás). Ez a nép uralja a médiát, és ösztönszerűen a fehérekkel szemben tevékenykedik (pl. támogat fehérellenes BLM-féle dolgokat, bevándorlást fehér országokba, ottani kisebbségek támogatása, fehér felsőbbrendűségről és fehér bűnökről szóló hablaty, stb.).
2022. febr. 13. 19:39
 22/22 anonim ***** válasza:
70%
Vagy átmosta az agyadat a fidesz, vagy trollkodsz. Nem tudom eldönteni melyik.
2022. szept. 13. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!