Írna valaki egy olyan médiát (újság, TV), ami valóban hiteles, és amiből érdemes tájékozódni?
Azt tapasztalaom, hogy megszűnt a hiteles tájékoztatás. Az összes TV és újság nem más, mint egy reklámügynökség, a politika reklámfelülete. Csak azt írják és mondják, amit elvárnak tőlük, valódi tényeket sehol nem mernek leírni. Igaz ez szinte mindenre, a covidtól kezdve a pénz-, állam- és pártügyekig. Mindegyik egy agymosógéppé vált a manipulatív módszereikkel, amit sajnos viszont sok ember észre sem vesz és így a társadalom nagy része totálisan manipulálttá vált.
Van egyáltalán valahol még olyan TV adó vagy újság, amely valóban független, valóban elfogulatlan, és valóban csak az igazat, a tényeket mondja/írja?
"A momentum akinek a volt pártelnöke a pécsi pride-on részt vett nem balos?"
Tehát ezek alapján a Szájer-párt, vagyis a Fidesz szélsőbalos. :D
Kíváncsi vagyok, tudod-e, hogy mi a jobb- és baloldal... leírnád?!
:D
"Tehát ezek alapján a Szájer-párt, vagyis a Fidesz szélsőbalos. :D"
Nincd olyan, hogy szájer párt. Fidesz van az pedig nem egyenlő szájerrel. Lehet a fidesz tudott erről de óriási a különbség szájer esete és aközött, hogy egy pártnak az elnöke nyílvánosan is részt vett a pride-on holott tudjuk, hogy a jobboldalisággal nem összeegyeztethető a homoszexualitás, erre a legutóbbi példa a homofób törvény. Ráadásul a fidesz ezt letagadta, a momentum nyíltan kiállt a melegekért.
Látom nem igazán értem hogy nem csak jobb meg baloldaliak vannak hanem centristák is
Tessék, egy kis segítség:
"Lehet a fidesz tudott erről de óriási a különbség szájer esete és aközött, hogy egy pártnak az elnöke nyílvánosan is részt vett a pride-on holott tudjuk, hogy a jobboldalisággal nem összeegyeztethető a homoszexualitás, erre a legutóbbi példa a homofób törvény."
Tehát az álnokság, a hazugság és a képmutatás teszi jobboldalivá a jobboldalt.
Hmm. Erről szól az egész Fidesz. Nekem ez nyilvánvaló volt eddig is, de most legalább a saját okfejtésed által jöhettél rá te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!