Az gyarmatosító országokban élő feketék, valóban úgy vágnak vissza az egykori elnyomásért, hogy igyekeznek nem dolgozni, saját lábakon állni?(drog, bankkártya csalás, csempészet)
Figyelt kérdés
Nekem nagyon furcsa az életük, a fővárosban is pár éve olyan alakokat láttam hogy illett volna rájuk a karibi maffia jelző, drága ruhák, nagy fülbevaló, nem tudom focista volt-e, lényeg hogy feltűnőek, de meg nem mondani róluk hogy kik ők.
Nyugaton többnyire bandák tevékenykednek elég komolyan, ott nem is lepődök meg egy mediamarkt-os kis szatyor marihuánán, meg több milliós arany ékszereken, az új iphone sokszor a legújabbra cserélik.
2021. dec. 30. 23:11
1/2 anonim válasza:
Amúgy a népirtást meg egy komplett kontinens kirablását ne nevezzük elnyomásnak, hanem annak, ami.
2/2 anonim válasza:
Szimplán van egy jókora réteg, aki nem tud integrálódni a társadalomba. Ez a réteg általában tanulatlan, nem rendelkezik szakképzettséggel, sőt az se megy ritkaság számba, hogy még az adott ország hivatalos nyelvét se beszélik. Emiatt a többségük nem tud integrálódni a társadalomba és nem talál munkát és úgy keres megélhetést, ahogy tud. Általában az ilyenekre vadásznak is a bűnszervezetek, hogy beszervezzék őket és az emberek kapnak is az alkalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!