Fideszes politikusok vajon elhiszik, amit mondanak?
Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 11:42
A kérdező szavazást indított:
Igen, ők egy másik univerzumban élnek
Igen, azt hiszik ők a jók és mindenki más ellenség
Nem számít, a lényeg, hogy a szavazók bedőljenek nekik
Nem, ők is tudják, hogy hazudnak, de hatalmon akarnak maradni
24 szavazat
1/9 anonim válasza:
Mit nem kéne elhinni? Ez így túl általános.
2/9 anonim válasza:
Nem kell elhinniük, mert nem az számít, hogy igaz, hanem hogy a hívek elhiggyék. Ez szolgálja a politikai céljaikat.
Praktikusan a "Hülyék Paradicsoma" film sztorija felé haladunk, ahol az elhülyült szavazók döntenek az ország sorsáról.
3/9 anonim válasza:
Dehogy hiszik, a vagyonnyilatkozatok is egy fricska az embereknek. "Tudjuk, hogy tudjátok".
4/9 anonim válasza:
A gyurcsányshows kampány pszichológiája pont azt a cinikus hozzáállást bizonyítja, hogy mindenkit debil hülyének néznek.
5/9 anonim válasza:
4: inkább, hogy azt a egyszerű gondolkodású szavazóréteget célozzák meg, akiket ezzel el lehet érni
6/9 anonim válasza:
Láttam egy vitaműsort a múltkor. Egy civil, egy fideszes, egy dk-s, meg egy mihazánkos vitázott, a nevek lényegtelenek. Akkor is tudtam volna, melyik a fideszes, ha nem írják ki. 0 önnálló vélemény, 0 gondolat, a hivatalos álláspontott ismételgette folyamatosan, irreleváns válaszokat adott, teljesen felesleges volt a jelenléte. Szánalmas volt nézni.
7/9 anonim válasza:
6: a fideszesek központi kommunikációs sorvezetőket kapnak, hogy ha kérdezik őket az egyes ügyekben, akkor mivel kell érvelni, a kényes kérdéseket hogyan lehet kikerülni, másfelé terelni a kérdést, stb.
8/9 anonim válasza:
Én nem értem mit nem lehet érteni azon, hogy sorosmigránsbrüsszellibernyáklmbtqnemváltónemzetellenescigánygyurcsány? Teljesen érthető.
9/9 anonim válasza:
Engem nem csak a fideszesek érdekelnek.Hanem,hogy amikor vmelyik oldal hülyeséget mond,hogy nem röhögik el nagukat közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!