Miért is kellene az ellenzékre szavazni?
Bérlakás "renccer".
Ez a nagy trükk?
Csak a vak nem látja hova vezet a fidesz útja.
Eu kliépés nato kilépés leterdelés az oroszoknak vagyis a szegényseg korrupció diktatúra felé.
Nem becsülöm ezt le mert sokaknak ez tetszik.
De ha szeretnél európai maradni, szeretnél munkavállalói jogokat, szólásszabadságot, egészségügyi ellátást akkor a fidesznek mennie kell a retekbe.
Ha sokszobásban laksz, szavazhatsz az ellenzékre is, kapsz majd lakótársat. Nekem nincs annyi szobám, max. az utcán tudok sátrakat elképzelni.
Mikor az ellenzék százmilliárdokat passzolt át a Nyugatnak, akkor nem tudom, miről beszélünk. Miskolcon a Gyurcsány éra végén a Bükk Áruház első emelete le volt zárva, bezártak az üzletek. Akkor miről beszélünk? Ma bemegyek a Spar parkolóba és látok egy halom új, részben luxusterepjáró autót. Ezek szerint sokan jól élnek. Akkor miről beszélünk? V. elintézte P.-vel, hogy kapjunk elegendő gázt és hogy ne ide lőjenek adandó esetben. Akkor miről beszélünk?
Nekem jó ez az irány. Nem járok templomba, de nem zavar, ha tisztelik az emberek egymás világnézetét. És nem tudom elképzelni, hogy az ellenzék győzelme esetén a sokféle irányultság ne okozna majd széthúzást. Nincs erre szükség, inkább mindenki gyarapodjon Magyarországon.
MZP egy CIA ügynök.
Csak a vak nem látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!