Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyarság őshaza beli...

A magyarság őshaza beli történelme fel van jegyezve?

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9, azt ne mondd, hogy még nem tűnt fel, hogy itt a politika kategóriában sokan csak feltesznek eg ykérdést, aztán meg se nézik. Igazából nem érdekli őket, csak szeretik, ha a szél lobogtatja a szájukat (ujjaikat)
2022. febr. 5. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 persze, hogy feltűnt. De ha nem írom le, akkor olyan, mintha nem is számítana és nem vennénk észre.
2022. febr. 6. 10:35
 13/16 anonim ***** válasza:

#10 feltettél egy kérdést és amikor 15 perccel később rákérdeztem, már sehol nem voltál hogy válaszolj. Akkor reagáltál csak amikor ezt kiírtam.

De persze most sem válaszoltál az eredeti kérdésemre.

Vagyis te sem tudod mit is kérdeztél, csak bedobtál egy kérdést. Minek? Kellett a darabszám, mert úgy fizetnek?

Ha érdekelne a válasz akkor odafigyeltél volna a kérdésedre, hiszen ha ezt nem válaszolod meg hogy "mit nevezel a magyarság őshazájának és milyen ottani történelemre gondolsz idő szerint" akkor nem is lehet a kérdésedre válaszolni.

Ez az oldal nem arra van, hogy hobbiból beírogassanak hülye kérdéseket aminél nem is érdekel a válasz.

2022. febr. 6. 10:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem trolletetés miatt vagyok itt.
2022. febr. 6. 12:28
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 Nem, látjuk.

Trollkérdések kiírásáért vagy itt.

2022. febr. 6. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezért nem reagálnak. Nem akarnak etetni.
2022. febr. 6. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!