Akik 18-ban a Jobbikra szavaztatok, most kire fogtok? Én még abban se vagyok biztos, hogy elmenjek-e.
Én kicsit kiábrándultam a Jobbikból, de MZP-ben hiszek. Szerintem nála jobbat keresve sem találhat az ember egy ilyen kis országban.
Egy kicsit érdekes a helyzet, mert csak akkor tudna igazán jót tenni, ha teljhatalma lenne. De pont azért jó vezető, mert nem akar teljhatalmat és az amúgy is meghülyítené(mint kb bárkit).
Viszont így még győzelem után is óriási ellenszél lesz a többi baloldali párttól, a Fideszről meg oligarcháiról nem is beszélve.
#4 vagyok. Elveink teljesen egyeznek, viszont ami mégis az ellenzék mellett szól, hogy 2018-hoz képest erősebb lett a Fidesz, mert:
1. Akkor az volt a felállás, hogy a "hagyományos" médiában (TV, újságok) Fidesz-túlsúly van, az internet nem az övék. Azóta a Simicska-féle Hír TV és Magyar Nemzet bedőlése miatt a hagyományos médiában még inkább Fidesz-túlsúly van. Viszont már az interneten is nyomulnak a kiapadhatatlan anyagi forrásaikkal, így 10-ből 10 politikai reklám Facebookon és Youtube-on a Gyurcsány-show!
2. A bíróságokba is beették magukat. 2018-ban ez még nem volt meg nekik!
Szóval akárhogy is, de ezt meg kell állítani, amíg demokratikusan meg lehet. Vagy ha nem is sikerül (ahogyan a közvéleménykutatások mutatják), legalább a 2/3-ot vegyük el tőlük!
És valóban, ez újból olyan érv az ellenzék mellett, ami elsősorban Fidesz-ellenes, nem pedig az ellenzék kvalitásait dicséri...
Nem voltam Jobbikos, de most Összefogásra.
Itt az ideje leváltani ezt a korrupt bandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!