Mit gondoltok, holnap kell azzal számolni, hogy az árstop miatt a az emberek megindulnak nagybevásárolni?
35, Igen, meg tudom úszni szerencsére, még azért akad itthon némi harapnivaló. :) Lett volna ma időm, de inkább nem megyek semmilyen nagyobb üzlet közelébe. Remélem pár nap alatt rájön mindenki, hogy lesz még jövőhéten, meg egy hónap múlva is hatósági áras termék a polcokon.
Részemről ebédet már szereztem, este max. pékség, és helyi "fonnyadt" zöldséges meglátogatása, ha még nyitva lesz. (Tudod, proliéknál-ahogy itt valaki nevezett, mert nem tudok élelmiszert rendelni- az sincs nyitva nonstop sajnos.)
A közeli város fb csoportjában már láttam a posztot, hogy Aldiban, Lidl-ben nincsen liszt. Komolyan mondom, ez kész kabaré. :D
A hatalom legvégső határa, amikor GYK-n egy kérdés nem kerül törlésre, csak szerkesztésre:D
Thanos ehhez képest kiscsíra.
46nak
Emberek? Ők gyengék. Az emberi faj hanyatlik. Númenor vére kiveszett belőlük. Büszkesége feledésbe merült. A Gyűrű meglétéről is ők tehetnek. Én ott voltam, Gandalf. Ott voltam 3000 évvel ezelőtt, amikor Isildur magához vette a6 tonna WC papírt. Ott voltam, amikor az ember akaratereje kudarcot vallott.
/J.R.R. Tolkien/
47 Akkor egyáltalán miért érzel jogosultságt arra, hogy szüntelenül válaszolj egy olyan kérdésre, ami a "boltba járással" kapcsolatos?
Köszönöm, hogy aggódsz értem, nem voltam még, de azért nem éhezem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!