Tanársztrájk: Van olyan iskola, ahol a 600 diákból csak ketten jelentek meg? Ez eléggé jelzésértékű?
Mindenhol hallom ezt a sztrájkot, de nem értem. Most oltásellenes sztrájk vagy fizetésemeléses sztrájk ez? Vagy más?
Ha oltásellenes, no comment. Ha nem hisznek a tudományban, akkor ne is tanítsanak. Nem kell több oltásellenest kinevelni. Értem, hogy kevés a tanár, de akkor radikális, max 1 hónapot igénybe vevő fizetésemelés és oktatási rendszer változtatás kell, nem a mocsokban maradni. Max összedől az iskolarendszer teljesen, aztán pár hónapig nem járnak iskolába a gyerekek, de addig megreformálják kényszerből a dolgokat.
Ha fizetésemelés akkor meg igazuk van. Vicc a tanári fizetés, semmi értelme ma már tanárnak lenni, hogy éhen halj.
", hogy nem kell suliba menni,"
Madár. Ilyet SENKI SOHA NEM MONDOTT. Amit mondtak (vagy még ennyit se...) hogy aki nem megy be, annak igazolt lesz a hiányzása. Már ahol. Mert sok helyen még ennyit se mondtak.
Nekem 10:15-kor kezdődik a harmadik órám, éppen az osztályteremben ülünk. Az első két órában a mekiben ültünk az osztálytársaimmal.
Nem értem mi a célod ezzel a kérdéssel.
"Vicc a tanári fizetés, semmi értelme ma már tanárnak lenni, hogy éhen halj."
Egyre - másra kérik a tanár kollegáium a rendkívüli szabikat jan végére-feb elejére-és miért? NA? Hogy SÍELNI MEHESSENEK.
A szegény éhen haló tanárok, már egy szaros siútra az Alpokba is alig fussa..... szegííííínyek.
"Nehogy már egy évben egyszeri síelés luxusnak számítson"
Én életemben soha 1x se voltam síelni mert nem engedhettem meg magamnak.
És én is diplomás ember vagyok, 20 éve a pályán.
Lehet, hogy rossz pályán vagy egy a munkaerőpiacon értéktelen diplomával.
Válaszaid szintje kábé az alapítványi iskolás kérdezőével van egy szinten. Ez rá is meg rád is szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!