Távoktatásra térnek át az általános iskola felsőtagozatú osztályai és a középiskolák Lengyelországban? Na ugye hogy "soha többet távoktatás" mondták a lengyelek is? Mert mondták
Szerintem be kellene zárni.
Téli szünet után, pár hülye osztálytársam betegen jött be suliba.
Egy hét múlva én is meg metegedtem. Több, mint 2 hete vagyok itthon, mert nem tudok meggyógyulni.
Istenem ennyi unatkozó élettelen embert aki meg sem indokolja a válaszát csak direkt nem-et mond csak azért IS!
Szerintem pedig lesz! Lengyelországban is bezártak ma 0 NULLA!! Korlátozás mellett!
Az iskolák már kamu online heteket csinálnak hogy otthon tudjanak maradni annyi a fertőzött!!Az EMMI is bevallotta 1 hét alatt megváltoztatta a véleményét!
A szülőknek így is otthon kell maradni, csak így meg le is marad a gyerek mert nincsen online oktatás se csak haza küldik!
A kórházban ápoltak száma is növekedik!
Mindegy mit mond a kormány nem egyszer mondtak ezt és az ellenkezőjét csináltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!