Szoktál látni az utcán embereket kék szalaggal a kabátjukon?

Ez most olyan dolog egyébként, hogy sok értelme van bármit feltenni, ha a kutya nem tudja, hogy mit jelent rajta az a dolog.
Legalábbis az emberek 99,9%-a észre is vesz a másikon egy kék szalagot szinte biztos hogy nem fog pont erre gondolni, hogy na az most azt mutatja hogy korrupcióellenes.

Meglehet tájékozatlan vagyok, de soha bem hallottam arról, hogy a kék szalag a kirrupció ellenesség jelképe lenne, de abban biztos vagyok, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
A kék szín valamikor a béke jelképe volt, csecsemőknél a fiúk színe (rózsaszín a lányé), kék színű szalagot a ballagásra készülő diákok viselnek.
Egyetlen kék szalagost sem láttam eddig, akinél el kellett volna gondolkozni, hogy miért is viseli a szalagot, ha vannak is ilyenek, kevesen, a többség meg azt sem tudja, hogy mit akarnak a szalaggal "üzenni".

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!