Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miben látod, hogy egy országba...

Miben látod, hogy egy országban jobb az életszínvonal?

Figyelt kérdés

Elvileg a hatalom igyekszik az országot "előrébb mozdítani" ami ugyan nincs konkrétan definiálva, hogy mit jelent, de vélhetően olyasmit, hogy jobb az életszínvonal.

De mik a jelei annak, ha egy országban jó az életszínvonal?

A válaszotok végére, ha lehet, írjátok le a magyar párt-hovatartozásotokat is, ha van ilyen. Mivel eltérő pártok eltérő módokon értelmeznek fogalmakat, így érdekes lehet ezt is látni.

2022. jan. 26. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Nem a választási kampány hajrájában kell mellet döngetni abruttó 200 kilós minimálbérrel és a csrikefarhát hatósági beárazásával.

/Összefogás, Jobbik/

2022. jan. 26. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Én egy általánosnak tűnő példával tudnám jellemezni.

A középosztály helyzete milyen!?!?

A bérből fizetésből előké, legyen az villanyszerelő, bolti eladó, államigazgatásban dolgozó, katona, vagy éppen lángosos.

Mennyi adóterhe van, mennyire tud előre lépni érezhető módon ( lakhatás, gyerekvállalás, megtakarítás, hitelek mennyisége, nyaralás, egyéb szolgáltatások igénybevétele,stb.).

Szerintem egy társadalom akkor halad a jó irányba, ha minél többen tartoznak az ún középosztályhoz...

Fidesz szavazó vagyok.

2022. jan. 26. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Én abból veszem észre, hogy békésebb a közhangulat, kedvesebbek, nyugodtabbak és boldogabbak az emberek. Ellenzékis vagyok.
2022. jan. 26. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
3# as egyetértek. Akkor te is szavazz a Fideszre 🤗🤔
2022. jan. 26. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Abban, hogy nem a Fidesz van hatalmon
2022. jan. 26. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 Már miért vágnám magam alatt a fát? :) A fidesz kormányzása alatt minden, amit felsoroltam a béka segge alá süllyedt. Vagy folytassuk az életszínvonal lerohasztását? Bár igaz, hogy ha a fidesz nyer, nekem jobb lesz, mert akkor megyek vissza Ausztriába. :D
2022. jan. 27. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!