Miben látod, hogy egy országban jobb az életszínvonal?
Elvileg a hatalom igyekszik az országot "előrébb mozdítani" ami ugyan nincs konkrétan definiálva, hogy mit jelent, de vélhetően olyasmit, hogy jobb az életszínvonal.
De mik a jelei annak, ha egy országban jó az életszínvonal?
A válaszotok végére, ha lehet, írjátok le a magyar párt-hovatartozásotokat is, ha van ilyen. Mivel eltérő pártok eltérő módokon értelmeznek fogalmakat, így érdekes lehet ezt is látni.
Nem a választási kampány hajrájában kell mellet döngetni abruttó 200 kilós minimálbérrel és a csrikefarhát hatósági beárazásával.
/Összefogás, Jobbik/
Én egy általánosnak tűnő példával tudnám jellemezni.
A középosztály helyzete milyen!?!?
A bérből fizetésből előké, legyen az villanyszerelő, bolti eladó, államigazgatásban dolgozó, katona, vagy éppen lángosos.
Mennyi adóterhe van, mennyire tud előre lépni érezhető módon ( lakhatás, gyerekvállalás, megtakarítás, hitelek mennyisége, nyaralás, egyéb szolgáltatások igénybevétele,stb.).
Szerintem egy társadalom akkor halad a jó irányba, ha minél többen tartoznak az ún középosztályhoz...
Fidesz szavazó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!