Covid járvány Kínában miért csak 5400 halálos áldozatot szedett ? Ők hazudnak keveset, vagy mi hazudunk sokat ? Vagy igazat mondanak a Kínaiak , de akkor miért nem védekezünk úgy, mint ők ?
2-es ... mutacio nem azt jelenti, hogy alapjaiban valtozik meg egy virus, csak probal tulelni es ezert modosulnak egyes parameterei, de ugyan arrol az alapvirusrol van szo. Ezert hatasos ellene az alap vakcina is.
Mutacio az egyes hullamok sulyossagaban, gyorsagasaban vagy nagysagaban mutatkozik meg.
"Ők hazudnak keveset, vagy mi hazudunk sokat?" - Szerintem is-is.
Plusz a fene tudja, hogy ők milyen gyógyszerekkel gyógyítják a betegeket.
7#
Aztán ha ikrek lesznek?
╚═(o.O)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
…╚═(███)═╝
…╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
…╚═(███)═╝
…╚═(███)═╝
…..╚(███)╝
……╚(██)╝
………(█)
……….*
Írta valaki:
"Egyelőre még nincs láthatáron az újabb variánsokra kifejlesztett vakcina."
Ma olvastam a Pfizer új fejlesztéséről az Omikron ellen, amit nyárra ígérnek. Jót mosolyogtam: addigra kifut az Omikron.
17#
Sok a gazdatest, vígan mutálódhat. Korábban felröppent HVG-n egy olyan hír is, hogy a vírus gyengül, azaz - elképzelhető - hogy vissza fog mutálódni egy nátha szintjére. Sőt, már tavaly is volt olyan hír, ezt egy magyar "prof" nyilatkozta, hogy valószínűleg megmarad maga a vírus és idényszerű lesz, mint az influenza.
Aztán lehet, hogy oda is eljutunk majd, hogy azt is tesztelni tudják relatíve gyorsan, hogy kinél várhatóak majd komoly tünetek, és ki nem fog belőle érezni semmit (mert volt ilyen is), aztán már célzottan lehet vakcinázni az embereket, nem kell oltani boldog-boldogtalant, meg munkahelyi elbocsátással fenyegetőzni.
"A Kínai statisztikákra hangsúlyosan igaz amit Churchill mondott: csak annak a statisztikának hiszek amit én hamisítottam. "
Mikor mondott ilyet Churchill?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!