Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha visszamehetnél az időben,...

Ha visszamehetnél az időben, mit változtatnál meg a történelemben és miért tennéd?

Figyelt kérdés
Ha az a véleményed erről, hogy nem változtatnál meg semmit, akkor légyszi ne válaszolj.
2010. szept. 8. 22:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
34%
Klassz dolgokat irtatok csak igy utólag könnyü okosnak lenni.2002-ben a Magyar nép nagyon meg volt vezetve és ezért nagyon tájékozatlan volt.Ezért tartunk most itt.Egyébként Trianon a kulcs azt nem lett volna szabad hagyni.De az első világháború után nagyon le voltunk gyengülve és egy igazi tökös magyar kellett volna vezérnek nem a Károly nevü hazaáruló.
2010. szept. 9. 01:33
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

A magyarok érdekében:

a, 955 Augsburg - a magyar sereg figyelmeztetése az új német harcmodorra, javaslat a visszavonulásra, és az új technikai felkészítésre. Ha sikerül, szétverhettük volna Európát.

b, 997 Segítség Koppánynak István ellen, az ősi magyar jogrendszer megsegítésére, és hogy a keresztény egyház ne tudjon megtelepedni az országban.

A világ érdekében:

Minden ismert világvallás prófétáinak likvidálása, mielőtt működésük valóban elkezdődne.

2010. szept. 9. 01:42
 13/23 doboszoli ***** válasza:
36%

Maradtunk volna Monarchia.

Tudom, hogy most sok hazafi felhördül, de mi bajunk lenne ma Ausztria egyik tartományaként?

Mert szép a szabadság, meg a nemzeti öntudat, de éhesen...

2010. szept. 9. 06:24
 14/23 anonim ***** válasza:
35%
Még Egyiptomban megsemmisíteném az összes zsidót ahelyett, hogy elüldöznék. Vagy Rómában. Akkor nincs Trianon se, mivel győztünk volna az I. VH-ban, mert az USA nem lép be.
2010. szept. 9. 07:23
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem változtatnék meg semmit, mert beláthatatlan következményei lennének. Lehet, hogy megsem születek, ha másképp alakult volna a történelem.
2010. szept. 9. 10:47
 16/23 anonim ***** válasza:
Én egy napnál korábbra nem mernék visszamenni, mert egyetlen egy apró változtatás is olyan következményeket okozhat, ami teljesen elfogadhatatlan. A téma amúgy nagyon érdekel, néztem is sok-sok "alternatív törénelem"-hez kapcsolódó filmet, de az igazság az, hogy egy egész apró dolog is sokat változtathat. Volt egy sci-fi, amit nem láttam, de nagyon érdekes, a régmúltba mentek vissza és valaki véletlenül eltaposott egy egeret. Miután visszamentek a saját korukban, addigra más volt az USA elnöke. Érdekes kis példa. Amúgy ha már itt tartunk, akkor pár kapcsolódó film, sorozat, ami vagy az "idővel" kapcsolatos, vagy az alternatív történelemmel: Equilibrium, Deja Vu, Különvélemény, Hatodik Napon, Fatherland, Sliders, Csillagkapu egyes részei, és természetesen a Terminator, s.t.b.
2010. szept. 9. 14:52
 17/23 anonim ***** válasza:

ma 06:24

Te s×gg hülye a Monarchia idejében nem voltunk Ausztria tartománya.

2010. szept. 9. 15:39
 18/23 bumbi02 ***** válasza:
42%
1848as áprilisi törvényekbe belefogalmaztam volna a nemzetiségeket is.. autonomia.. és igy lehetségesebb lenne elkerülni trianont..
2010. szept. 9. 18:24
 19/23 doboszoli ***** válasza:

Ma 6:24

Köszönöm az értékes információt, de nem hat rám az újdonság erejével.

Látom, történelemből túlképzett vagy, de az olvasás órákról valószínűleg lógtál, vagy kanyarós voltál.

Mégegyszer lassabban: Mi bajunk volna MA, stb.

Egyébként a stílusod téged minősít. szép napot.

2010. szept. 9. 19:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Kedves doboszoli ! A Magyaroknak olyan csodálatos történelme van, hogy abba nem fér bele egy ilyen kiszolgáltatott tartományi státusz.Én azt ajánlom kezdjél el kutatni olvasni ne törődj azzal,hogy mit tanitottak az iskolában.Meg mit mond a kámenyista szomszédod. De éhesen: Erre csak azt tudom mondani,hogy a sok sok elmult évszázad alatt a fennmaradásért nagyon sok millio magyar áldozta az életét.Én ugy gondolom,hogy tőlünk egy kis karcsusodás belefér. Azért tisztellek szeretlek szia!
2010. szept. 10. 04:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!