Szerintetek is már csak polgárháborúval lehet elkerülni azt hogy mindenkit beoltsanak?
Világ 10 leggazdagabb embere, elmúlt 2 évben megduplázta a vagyonát. Érdekes Kínában alig van covidos, vajon miért? Az elit ott gyártja filléreket az almás telefont, meg a többi dolgot fillérekért, amit itt elad jópénzért a népnek.
Elon Musk a Tesla alapítója 2 év covid alatt 10szeresére növelte vagyonát, érdekes Bill Gates pont a Pfizer vakcinagyárba ruházott be a covid kitörése előtt 6 hónappal érdekes ez is, véletlen?
Ez egy nagy átverésshow.
#84 A baj az, hogy a mi èletünkel játszanak.A legtöbben lesarnák a Bill Gates fèlèket meg a pènzüket, csak engem téged az embereket hagyják már szabadon èlni!!!
Vegyen 20 yachtot meg 8 űrhajòt ès örüljön a pènzkupacának, csak engem ne akarjon megfigyelgetni meg beköltözni, mint egy birkát...
"Világ 10 leggazdagabb embere, elmúlt 2 évben megduplázta a vagyonát. "
Te milyen világban élsz, hogy 2 év alatti vagyonduplázás gyanús dolog legyen? Lölő egyetlen évben ötszörözte a sajátját.
"Az idei lista legérdekesebb szereplője minden bizonnyal az 5. helyen tanyázó felcsúti polgármester és gázszerelőből lett vállalkozózseni, Mészáros Lőrinc. Orbán Viktor barátjának vagyonát 120 milliárd forintra becsülik, pedig 2016-ban még csak 23,8 milliárdot tett ki, ami a 31. helyhez volt elég. Ez több mint ötszörös gyarapodást jelent, vagyis minden bizonnyal
A MAGYAR GAZDASÁGTÖRTÉNET LEGGYORSABB VAGYONNÖVEKEDÉSÉVEL VAN DOLGUNK. "
Történt ez 2017-ben. Azóta 120 helyett már 490 milliárdja van, ami szintén négyszerezés négy év alatt (tehát egymás után kétszer megcsinálta azt, ami alapján a világ 10 leggazdagabbját gyanúsnak találod).
"Érdekes Kínában alig van covidos, vajon miért?"
Mert állami szinten hamisítják a statisztikákat, te dilettáns. Észak-Korea papíron az egyetlen Covid-mentes ország a világon, mert ők még egy esetet se jelentettek a WHO-nak. Akkor ez tényleg így is van?
"Elon Musk a Tesla alapítója 2 év covid alatt 10szeresére növelte vagyonát , érdekes"
Tehát gyanús a Covid, mert az emberek elektromos autókat vesznek, ühüm, logikus.
"Bill Gates pont a Pfizer vakcinagyárba ruházott be a covid kitörése előtt 6 hónappal érdekes ez is, véletlen?"
A nonprofit jótékonysági alapítványával befeketett a vakcinafejlesztési technológiába, mivel évtizedek óta kiemelt heppje a fejlődő világbeli betegségek gyógymódjainak feltalálása. Ez nemrég sikerült is a malária esetén.
"Ez egy nagy átverésshow."
De szerencsére itt vagy nekünk te, aki a polcszervíz PhD-sként mindent jól átlát, és lebuktatja a világ leghatalmasabbjait, akik annyira butuskák voltak, hogy nem jutott eszükbe leplezni a sumákolásukat Proletár Péter hajdúszoboszlói kőműves elől.
"„Ezek ugyanúgy létező tünetek, csak más mechanizmuson keresztül jelennek meg” - mondta."
Az oltás után jelentett mellékhatások 2/3-a hipochondriának, beképzelésnek tudható be, az oltástól való félelem miatt manifesztálódnak.
Hőhullámok, szédülés, hidegrázás tipikusan ilyen rinyapicsa óvodás kislány dolgok.
Amikor 8 évesen nem akartam iskolába menni, én is csodálatosan eljátszottam anyukámnak, hogy éppen haldoklom. Mondjuk azóta én kinőttem belőle, de nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!