Szerintetek is már csak polgárháborúval lehet elkerülni azt hogy mindenkit beoltsanak?
11
oké legyen százezer ha akarod.
Azt azért megkérdezhetem hogy te hogyan képzelnéd el a többmilliós tüntetéseket? Szerinted meghatná a hatalmakat ha több millióan kiállnának zászlókat lengetni vagy tapsikolni? Azután hogy több mint fél évnyi tüntetéssorozatot figyelmen kívül hagytak meg ha kedvük tartotta szétverették a tömeggel? Vagy el kellene foglalniuk a parlamentet? Oké még ha abból nem is kerekedne polgárháború, a hatalom akkor is erőszak hatására lépne csak le.
Mindenesetre elég gáz hogy a nagy demokratikus 21. században így kell elintézni egy nézeteltérést a saját kormányunkkal...
Ha háború törne ki, az sem lenne jobb!!! Akkor abban halna meg sok-sok ember, ártatlan, aki azt sem szeretné ugyan úgy mint az oltást.
Értem, amit mondani akarsz, de ezt mért trágár módon írod ki magadból? (ezt így előbb utóbb törlik) És nem azért amit mondasz, hanem, mert trágár.
Én is s két oltásra "kényszerítettek közé tartozok", mert elakartam vinni a gyerekeket pár helyre. Persze mire megkaptuk a 2.-at feloldották a tiltást. Persze én is mérgelődtem...
Ne háborúval akarjuk már megoldani a helyzetet! Ne így nőjenek fel a gyerekeink, aki nem vész oda az is egy életre lelki sebet kap...
Nem ez a megoldás!!!
"Aki nem oltakozik, meghal! Nincs pricsogas! Vagy-vagy!?"
Akkor én most a túlvilágról írok?
Csak abból tudom, hogy kovixos voltam, hogy csináltattam antitest tesztet.
14
oké ne háborúzzúnk. Csak akkor törődj bele hogy te is meg a gyerekeid is magántulajdon, önálló akarat nélküli rabszolgák lesztek. És bizony belétek fogják még kényszeríteni az ötezredik kamuoltást is (már ha megélitek azt) és egyre elmebetegebb, anti-demokratikusabb követeléseknek kell majd eleget tennetek.
A káromkodást pedig nem sajnálom, az ilyen provokatív beszólásokra nem fogok szépen válaszolni.
Szerintem most még nem tartanak ott a korlátozások, hogy milliós létszám az utcára menjen. Mivel lépésről lépésre csinálják a "kormányok" ezért lassabban is alakulnak ki a tüntetések, megmozdulások is. Sok ember most még úgy gondolja, hogy ez még belefér neki, felvett 2-3 oltást és őt már békén fogják hagyni😃. Viszont, az már most is látható, hogy ennek itt nem lesz vége, hanem folytatódik tovább és akkor már létrejöhet a kritikus tömeg. Természetesen a katonaságot bevetik majd és halottak is lesznek mindkét oldalon, míg a politikusok és akik tehetnek az egész helyzetről, biztonságos távolságból figyelik majd az eseményeket. Majd ha vége, előbújnak. Pont, mint ahogy eddig is volt mindig.
A magyar kormány nem fogadja el többé a betegség leküzdése által szerzett védettséget, ezt tekinthetjük akár egy beismerő vallomásnak is, hogy itt az emberek mindenáron való beoktása a cél. Ugyanakkor pl Rusvai állítja, hogy a betegségen való átesés, erősebb védettséget ad, úgymint nyálkahártya immunitás, amit az oltás nem tud megadni. Tehát ez az intézkedés orvisi szempontból hülyeség.
Van aki úgy gondolja, hogy a kormányban annyira hülye emberek hoznak döntést, hogy nincs ott egy orvos aki szóljon, higy ezt maguktól találják ki? Hogy gondolkoznak, hogyan lehetne megfékezni a járványt és erre a döntésre jutnak, hogy így?
Nyilván nem, kapják, higy mit kell tenni, minden országban más és más a parancs, figyelve a lakosság reakcióját.
"Szerinted meghatná a hatalmakat ha több millióan kiállnának zászlókat lengetni vagy tapsikolni? "
Ha nem hatja meg, akkor jöhet a polgári engedetlenség. Ha több millió ember nem megy be dolgozni, leül a hidakon, főbb forgalmi utakon, lezárva azokat teljesen, akkor a hatalom nem hagyhatja figyelme kívül.
Milliókat nem lehet börtönbe tenni, leállna az egész ország akkor a franciáknál, ha útlezárásokat csinálnak.
De ehhez az kell, hogy tényleg a lakosság legalább egy tizede támogassa a dolgot. Egyelőre az 1 ezreléknél tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!