Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyszerű szavazás! Fideszes,...

Egyszerű szavazás! Fideszes, vagy Ellenzéki összefogás szavazó vagy, illetve oltáspárti vagy oltásellenes vagy?

Figyelt kérdés

2022. jan. 14. 01:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
55%

Azt én sosem mondtam, hogy jó a demokrácia. :D Kommunizmus sem, félre értés ne essék. De ez a fajta demokrácia is vicc. Mivel könnyű kijátszani. Elég megnézni az orbáni úniós pénzlopásokat. De ezért főleg az Únió felelős, hogy ilyen könnyen kijátszható rendszert alkottak. Lenne min változtatni globálisan is.

Persze, hogy lehetetlen az ötletem, épp ezért mondtam, hogy el kell engedni másokat. Teljesen felesleges mérgezni magadat hülyék miatt. A fejlődés egy lassú folyamat, ezt nem te, vagy én fogom meggyorsítani. Úgy kell elképzelni, hogy mondjuk régen a társadalmakban elfogadott volt a kínzás, vagy lefejezés(boszorkányüldözés is ide tartozik, stb). Most meg ez ugye nonsense. De hát látod, hogy az is véget ért. Legalábbis nálunk. Vagy a tudomány fejlődése. Azért ma már elég alapvető akár az atom fogalma, molekuláris, genetikai dolgok. Fejlődik a génsebészet, robotika. Egyre többet tudunk, ezért egyre jobban tudunk fejlődni(Mentálisan is). Amúgy is logikátlan utálni másokat, mivel az összes ember a genetikailag a rokonunk. Szóval felesleges energia és időpazarlás gyűlölködni is, mert mindenki a saját rokonait utálja. Minden ember egymás távoli rokona.

Ahogy mondtam egyébként, az alapvető tudáshiány a probléma. Az oktatás reformálásával kéne kezdeni az egészet. Mégpedig azzal, hogy megtanítják az embereket a gazdaságra és az alapvető biológiára(realitás). Gazdaságtan, stb. Mivel, amint kilépünk itthon a középiskolából, rájövünk, hogy nem tudunk semmit. Nem tudjuk, hogy hogyan kell a pénzzel bánni, mi az a tőzsde, hitel. Hogyan kell bizniszelni, vállalkozást nyitni, számlákat értelmezni, befizteni. Alapvető jogokat megtanítani. Hány év után lesz nyereséges egy vállalkozás, stb. Ezek olyan alapvető dolgok az élethez. :D Ezeket sok országban megtanítják ám. :D Matek órák nagyrésze gazdaságtan. A mi oktatásunk éppen úgy van megalkotva, hogy hülye birkákat gyártson, akik nem képesek önálló döntéseket hozni és gondolkodni. Ezért könnyű manipulálni itthon az emberkéket a torz gondolkodás mellett. Mindenki olyanná válik, mint amilyen a környezete. Ezért lenne érdemes mindenkinek kicsit huzamosabb időt nyugaton élni. Mondjuk egy Olaszban. Vagy legyen Svédország. Máris mindenkinek megváltozik a jelleme és az élethez való hozzáállása, amint nem a búvalb*szottságot látja mások arcán, hanem a folyamatos vigyorgást. Általában a köpködők is azok, akik anyanyelvükön kívül semmilyen más nyelvet nem beszélnek, semmilyen más kultúrába nem kósoltak bele, nem jártak külföldön(vagy nem eleget), stb. A fejlődéshez(társadalmi, személyiség, stb) kell egy alapvető nyitottság. Ha ez nincs meg, akkor veszett ügy. Még akkor is, ha a saját életedet adod érte. És ilyen a segítségnyújtás is. Pont azért mondtam, hogy segíteni csak azon lehet, aki magán is akar. Mivel, aki mástól várja a segítséget az csak támaszkodni fog a másikra, mint egy oszlopra. Abból pedig nem fog sem fejlődni, sem tanulni. És végül akkora súllyal fog támaszkodni erre az oszlopra, hogy összedől és visszakerül oda, ahonnan elindult. A párkapcsolatok többségét is egyébként ezzel b*sszák el sokan. :D Az, aki magányból keres magának párt, meg támaszként, az sosem lesz boldog. Az az ember, aki egyedül nem képes boldog lenni, az mással sem lesz az.

2022. jan. 14. 19:45
 22/29 A kérdező kommentje:

#21 Tessék példát venni róla, gyakorin ritka az ilyen ember! Elsimerésem. :)

Végre valaki, aki jól átlátja a jelenlegi helyzetet.

2022. jan. 14. 20:45
 23/29 anonim ***** válasza:
63%
1# Ez tetszett! Jól éljünk párti vagyok és covid ellenes
2022. jan. 14. 22:52
 24/29 anonim ***** válasza:
74%
Kutyákra csakisss és no vaxer
2022. jan. 15. 00:05
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen szavazást már én is ki akartam írni párszor, csak még nem jutottam odáig. :)
2022. jan. 15. 15:15
 26/29 anonim ***** válasza:
76%
Egyik sem.
2022. jan. 15. 18:20
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Mihazánkra fogok szavazni.

Az oltás kötelezését ellenzem.

Mivel szerintem életed végéig fél évente szuratni magad egy influenzaszerű betegséggel szemben elég nagy fs*ság.

Akik meg n*ci pártoznak, azoknak valószínűleg mindenki n*ci aki úgy gondloja, hogy a C-típus látványosan kiugró bűnözésstatisztikájával kezdeni kébe valamit. Az ilyenek (naívságukból gondolom) nem jártak még éjszaka a blahán, vagy csak egy sima aluljáróban...

2022. jan. 15. 22:43
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
A n*cizás nem csak a cigányozásból ered. Nézegesd szépen vissza az mhm videóit de gondolom az ilyenek mint te (naivságukból) nem tudnak felmutatni egy ilyen statisztikát sem nem hogy még ezen kívűl (meg a képmutatáson) képesek legyenek felmutatni valami mást és elgondolkozni azon milyen megoldásokat kéne eszközölni. De ha az mhm megoldásait nézzük az pont hogy tovább mélyíti a problémákat és táplálja azokat nem megoldja.
2022. jan. 16. 13:00
 29/29 anonim ***** válasza:
Azért jó tudni, hogy a többség normális - függetlenül a pártszimpátiától.
2022. jan. 16. 14:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!