Más is átverve érzi magát a kötlező 3-ik oltás miatt?
Engem nem.
Egy háromszor oltott.
Senkit nem érdekel, hogy te mit döntesz el, nem körülötted forog a világ, na meg a vírus terjedése.
Lehetsz oltott és oltatlan státuszú is, azt is eldöntheted :)
Nyilván a pontos szabályokban úgy fog szerepelni, hogy a 2. oltástól eltelt x idő (feltehetőleg 6-8 hónap) után fog oltatlannak számítani az ember, így ha te ősszel oltattál, még egy ideig rendben leszel.
Engem is bosszant, hogy hiába vagyok oltott, ugyanúgy érintenek a védelmi intézkedések, erre még ráadásul a védettségi bizonyítványomat is vissza fogják vonni, mert csak 2x szúrattam.
Csak annak örülök, hogy 3 hónap múlva jönnek a választások, ott majd 'meghálálom' mindezt a rengeteg jócselekedetet :]
Kérdező, ez nem olyan, mint a jogosítvány vagy az esküvőd, hogy egyszer elég "megcsinálni" és az érvényes életed végéig.
A védőoltásnak nem az a célja, hogy legyen egy lyuk a karodon, hanem az, hogy egy vírus ellen legyél valamennyire védett. Ha ez a védettség nem szól egy életre, akkor újra meg újra be kell magad oltatni, hogy a lényeget - a védett állapotot - meg tudd tartani.
Hiába voltál már beoltva 2-szer és voltál már beteg, a vírus ezt lesz@rja. Csak az számít, hogy jelen pillanatban van-e elég antitested, védekező képességed vagy nincsen. A mai ismereteink szerint sajnos ezek a védőoltások csak fél évre adnak védettséget.
Megjegyzem, szerintem még az sem biztos, én 5,5 hónappal a második oltás után kaptam el és nagyon csúnya volt.
tekintsd úgy mint ez evést! Hiába ettél tegnap ebédet, attól ma még ugyanúgy éhes leszel, holnap is meg holnapután is. Mindig kell enned újra meg újra, nem elég egyszer az életedben.
Köszönöm 4-es. Én is igy fogok tenni a parlamenti választásokon.
Átverik az embereket (csak ezt az első három lény nem érzi). Mondom ezt úgy, hogy mindig is komolyan vettem a maszkhordást és az oltással sincs bajom. De arról Én döntök, hogy egy évben 4x beoltsanak-e vagy nem, kedves lények. Elég beteg is voltam, Édesanyám is és tudom, mit tud okozni a covid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!