Manapság divat beleállni ebbe a "metoo" kampányba, és bemocskolni a férfiakat, apákat?
Figyelt kérdés
Szerintem ez a Sz Liliána nevű primadonna is csak hírnevet, nézettséget akar magának, és meg akarja lovagolni ezt a metoo dolgot. Gátlástalanul ki akarja csinálni az apját, az embert aki mindent megadott neki. Az én apám pl 1956-ban született, de még csak nem is ordibált soha, se velem, se a nővéreimmel, se anyuval. Nyilván ez csak egy példa, de a környezetemben se láttam gonosz apát. Ettől függetlenül biztosan vannak rossz apák, de a kicsi primadonna Liliána esetében szerintem nem erről van szó.2021. dec. 31. 14:04
21/27 anonim válasza:
A baj az, hogy nincsenek komolyabb férfi szervezetek, akik ilyenkor előjönnek, és megfingatják a kis médiaszakos újságírónőcskéket, akik a fszfóbiájukat kitombolhatják ilyenkor, némi pénzért cserébe.
Ez a komplett férfi nem alázása, hogy napi szinten van valami kis pcsa, aki hisztizik valami sérelem miatt, és akkor: hű de bátor, micsoda keménycsaj, jújdefantasztikus, stb...jönnek elő a föld alól is rendszerint az idősebb csámpásrozik, és teleszrják a cikkek kommentjeit a férfigyűlölő szrjaikkal.
Okádék már ez az egész komolyan.
Pláne, hogy a nők görénységeinél kevesebb szemét dolog van a világban.
22/27 Dzsoki válasza:
Adjunk egy határidőt!Mondjuk,március 1.Addig mindenki,akit megaláztak,szexuálisan bántalmaztak,mondja el,akár a 20 évvel ezelőttieket is,utána,legyen REND!Aki ajánlatot kap,utasítsa el vagy csinálja,de akkor ne panaszkodjon.Egyébként változott mára a helyzet,hogy a színésznők,kérik a szereposztó díványon való megjelenést vagy nem tartunk ott?
23/27 anonim válasza:
Ez nem divat kérdése, ha semmi alapja nincs, akkor nem áll az ember elő ilyennel. Pl nekem nagyon jó szüleim voltak, sosem emelt rám kezet az apám. Nem is lenne okom ilyennel előállni. Szerintem jól teszik, hogy beszélnek ezekről, mert aki normális családban nő fel, az el sem tudja képzelni, hogy ilyen is van. Meg azt sem, hogy mennyire durva következményei vannak, testileg, de főleg lelkileg egy ilyen terrornak. Ehhez kell empátia és érzelmi intelligencia, hogy meg tudja érteni valaki. Az mondjuk sokakból hiányzik, legyenek akármilyen okosak.
24/27 Dzsoki válasza:
Kedves 23-as! Tessék kedves lenni,belépni a 21. századba! Akit be akarnak sározni,ilyennel meg tudják tenni. Idő kérdése és találnak olyan nőt,aki pénzért hajlandó egy nem megtörtént eseményt,megtörténné hazudni. Mármint,ha férfi a kiszemelt.
25/27 anonim válasza:
26/27 anonim válasza:
Liliána nagy mesemondó és színésznő.
27/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!