Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Manapság divat beleállni ebbe...

Manapság divat beleállni ebbe a "metoo" kampányba, és bemocskolni a férfiakat, apákat?

Figyelt kérdés
Szerintem ez a Sz Liliána nevű primadonna is csak hírnevet, nézettséget akar magának, és meg akarja lovagolni ezt a metoo dolgot. Gátlástalanul ki akarja csinálni az apját, az embert aki mindent megadott neki. Az én apám pl 1956-ban született, de még csak nem is ordibált soha, se velem, se a nővéreimmel, se anyuval. Nyilván ez csak egy példa, de a környezetemben se láttam gonosz apát. Ettől függetlenül biztosan vannak rossz apák, de a kicsi primadonna Liliána esetében szerintem nem erről van szó.

2021. dec. 31. 14:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%
Igen persze. Nyilván apuka fegyverrel a kezében kényszerítette erre őt is..
2021. dec. 31. 14:53
 12/27 anonim ***** válasza:
68%
Fura egyébként, hogy valóban csak a hapsik a "rosszak" állandóan, egy nő sincs kipellengérezve, hogy ő meg a hapsit kopasztotta meg.
2021. dec. 31. 15:43
 13/27 Dzsoki ***** válasza:
56%
Kezdjük kicsit messzebbről!Huszon év után jut eszébe a színésznőnek,hogy a rendező ,mit tett vele a hátsó ülésen,holott kiszállhatott volna és otthagyhatta volna!A sikeres úszó,most jött rá,hogy bántalmazták?Amikor bajnok volt,nem zavarta?Hargitay meg a Wladár,biztos,hogy nem kapott pofont az akkori mestertől?Van ennél még lejjebb,hogy a saját apját hurcolja meg valaki,ország világ előtt?
2021. dec. 31. 16:59
 14/27 anonim ***** válasza:
76%

Komolyabban kellene venni az ilyen ügyeket.

Ha bebizonyosodik az erőszak, üljön 20 évet a delikvens.

Ha viszont kiderül, hogy rágalmazás, hírnév bemocskolása, akkor kártérítés és szintén egy finom kis 20 éves böri a rágalmazónak.

Mondjuk a linkelt cikkben én a csajt is leültetném a krwa anyjába, szintén 16 évre.

2021. dec. 31. 17:05
 15/27 Dzsoki ***** válasza:
45%
Milyen ügyeket? Amikor a rendező,a szerkesztő vagy a riporter tetteit,komplexen vizsgáljuk! Tehát,komolytalannak tartom,hogy 20 év után jusson eszükbe,hogy mi történt? Egyébként,minden alkalommal,van egy nem.Rendező úr,szerkesztő úr,nem.Nem akarok magával vagy veled szexelni! Tudván,hogy utána,nem fog szerepet kapni.Ez inkább a múlt.Most inkább a lányok mennek a szerkesztőhöz,rendezőhöz felajánlani magukat egy szerep kedvéért.Mi az erőszak? Tehát,egy meggyilkollak kifejezés,szándék nélkül már gyilkossági kísérlet?
2021. dec. 31. 17:20
 16/27 anonim ***** válasza:
54%
Valószínűleg nem vett neki lakást, autót és bosszút áll. Rengeteg ilye eset volt és lessz. Felmegy egy nő egy híresség lakására passzánszozni utána feljelenti nemi erőszakért, ill. előőtte milliókra megzsarolja. a srácot leültetik utánna 1000 kurvának eszébe jut, hogy ők is szerenének pénzhez jutni a fazontól.
2021. dec. 31. 20:00
 17/27 anonim ***** válasza:
49%
#4 Tehát mostantól mindenki, akit bizonyíték nélkül vádolnak zaklatással, az automatikusan bűnös is ? Ha te mondod pubi...
2022. jan. 2. 14:18
 18/27 Dzsoki ***** válasza:
46%
Húzzunk egy vonalat!Elég volt a húsz éves történetekből.Aki ajánlatot kap,rendezőtől,szerkesztőtől stb,az mondjon nemet!Aki,meg igent mond,az azért maradjon csendben!Bár,olyat ishallottam,hogy mára,annyi a változás,hogy a lányok mennek házhoz egy szerepért vagy szereplésért.
2022. jan. 2. 19:19
 19/27 anonim ***** válasza:
70%

Dzsoki, azért ez egy egészen más eset, ha igaz. De a kérdések akkor is ott vannak:

- Miért várt ennyi ideig, ha 5-6 éve nem él az apjával?

- Ha az apa zaklató, erőszakos, az anya miért nem követ el mindent, hogy elhozza tőle a kisebb lányt?

- Miért fogadta el az anyagi támogatást attól, aki zaklatta, gyötörte?

- Miért pont akkor jön ezzel elő, amikor könyve fog megjelenni?

- Miért nem szólal meg az anyuka, és mondja azt: "- A lányom minden szava igaz!"?

- Egyáltalán miért kell ehhez nyilvánosság? Miért jó az neki? Ilyet nem szívesen tár senki a nyilvánosság elé, az igazi komoly ügyek nem is kerülnek ki (persze ott nem sportoló celebekről van szó)?

- Miért írta ki egy hete, hogy hamarosan valami komoly dolgot fog bejelenteni? Ez kicsit nekem olyan, mint a folytatásos teleregény beharangozója, hogy minél több nézőt a képernyő elé csaljon.

Jó kérdések ezek, érdemes lenne tudni rájuk a válaszokat.

2022. jan. 2. 19:35
 20/27 Dzsoki ***** válasza:
44%
19-es!Köszönöm. Egyetértünk a kérdésekben. Lehetséges válasz,a promó. Utolértük,ilyen szempontból Amerikát. Már (néhai)Gábor Zsazsa is azt híresztelte,hogy mindegy,hogy mit,csak beszéljenek rólam. Igen,már Norbika is csinálta,csak neki nem szólt ekkorát,a döngő léptű anyukák,meg a 100 kiló feletti férfiak froclizása.
2022. jan. 2. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!