Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A vámpírkastélyozás hogyan...

A vámpírkastélyozás hogyan fejezhető ki egyszerűen?

Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 16:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És hogyan lehet egyszerűen elmagyarázni ki fejezni az ellene való védekezést?
2021. dec. 15. 16:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudtam, hogy van ilyen szó. Igaz most sem értem mit jelent.
2021. dec. 15. 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az mi?
2021. dec. 15. 16:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Tettem fel itt xD Szal aki ilyen jól érti mi ez csak helyettesítsen be nekem az első hozzászóló által kijelölt keretbe.
2021. dec. 15. 17:07
 5/11 Grimfox ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy nem az ezotéria kategóriában kellene feltenni ezt a kérdést. Kivéve ha eredetileg a politikában tetted fel, és onnan raktak át ide, tévedésből. A vámpírkastély már eleve egy egyszerűsített kifejezés. A legegyszerűbb védekezés ellene, ha nem "támadod meg". Ez a védekezés módjának legegyszerűbb magyarázata is.
2021. dec. 15. 18:20
 6/11 anonim ***** válasza:
A micsoda?
2021. dec. 15. 18:21
 7/11 A kérdező kommentje:

Ezt politika egyéb kategóriába tettem fel! Át tették valamiért ide! Valszeg ilyen jól tájékozottak!

[link]

Na tessék legalább az első 5 az! Csak jó hosszú! Hát am az nem olyan hogy nem támadod meg mivel az eleve egy támadási folyamat! Amit a kúltúrbal művel! Biztos kellemes lehet mikor valakin ezt a dolgot csinálják!

2021. dec. 15. 19:11
 8/11 Grimfox ***** válasza:
100%

Gondolom a vámpír címszó miatt rakták ide. Szerintem próbáld meg újra, csak tegyél ki kulcsszavakat is, hátha úgy a moderátorok is látják, hogy csak a megnevezés fura, de a téma attól még keményen politikai.

Igazából még a politika mellett a pszichológia témába is beleillik a dolog, mert ez elég kemény pszichológiai harc.

Továbbra is az a lényege a védekezésnek, hogy ne támadd meg, azaz ne konfrontálódj az "identitárius álbaloldal"-lal. Ettől ők még csinálni fogják, amit csinálni akarnak, de te, mint egyén nem leszel áldozat. Ha konfrontálódsz, áldozattá válsz. Annak a mértéke, hogy mennyire sikerül végigrángatniuk a sárban attól függ, milyen személyiség vagy. Mindenképp megszenveded, csak a lépték tér el. Aki nem konfrontálódik, az besorol a néma nyájba, amit lehet terelni. De nem hurcolják meg. Aki konfrontálódik, azt megkövezik. A politikai/pszichológiai stratégia célja ez. Leszűkítik a választási lehetőségeid számát kettőre.

2021. dec. 15. 19:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Na és ha konfrontálódunk utána nem is lehet vele harcolni? Olyankor mit érdemes tenni?
2021. dec. 21. 18:29
 10/11 A kérdező kommentje:
A két választásból az egyik az a támadás. Miért van ilyenkor kizárólagos nyerő helyzetben hogy ha konfrontálódunk?
2021. dec. 21. 18:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!