Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik elhiszik hogy nyomkövető...

Akik elhiszik hogy nyomkövető chip van a vakcinában azok okostelefont sem használnak?

Figyelt kérdés
Hiszen az is tárolja a hely adatatokat és mindenhova magukkal hordják. Ott élik az életüket a facebookon és egyéb közösségi oldalon, ami már mindent tud róluk, mégis attól félnek hogy nyomkövetős chip kerül beléjük? Hogy van ez?

2021. dec. 12. 06:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%
9: de nem hagyják otthon a telefont, másrészt miért nem talált még senki ilyen csipet az oltásban? Olyan kicsi, hogy nem lehet megtalálni, de azért lekövet meg minden, ahogy a laikusok elképzelik
2021. dec. 12. 10:24
 12/20 anonim ***** válasza:
26%

"Szóval sokkal több lehetőség van benne, mint egy testben levő chipben."

Ezt te sem gondolod komolyan, remélem :D

Egy telefonra nem tudsz bármit rátölteni, nem férsz hozzá minden adatához csak úgy, mert vírusírtó, jelszó védi. Egy olyan chipet amit direkt ilyen szándékból ültetnek be, sokkal könnyebb kezelni kívülről. Ráadásul a telefont lecserélheted, otthon hagyhatod, ki tudod kapcsolni, a chipet nem. Sőt, mivel a chip özvetlenül érintkezik a testeddel, akár valamilyen reakció is kiváltható vele, míg a telefonnál nem. Sokkal-sokkal több lehetőség van egy direkt erre a célra kifejlesztett eszközben, mint a telefonodban.

Megjegyzem én is be vagyok már oltva és nem vagyok oltásellenes, mielőtt a sárga földig lepontoznátok, csak próbálom megfejteni a logikát :)

2021. dec. 12. 10:58
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

12: ez egy képzeletbeli chip, amit senki se látott még. Persze, sok minden lehetséges a sci-fi-ben, de hol vagyunk még ettől? Miért nem fedezte még senki fel a vérében ezt a szuperchipet? Mert olyan szuper, igaz, hogy a legjobb koponyák sem találják, de azért létezik.

Ne legyünk teljesen komolytalanok.

2021. dec. 12. 11:09
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
#12. Fejtsük meg, hogyan működne egy belénk oltott chip!? Szóval honnan tudja hova kell mennie? Mert ugye ahoz, hogy irányítható legyek az ágyba kell neki koslatni. Ott aztán valahogy mondjuk USB-n 😂😂 csatlakozni az agyhoz. Aztán meg hogyan venné a jeleket? Na meg egy olyan pici vacakra mennyi adat férne? Akkor már látják a gondolataim? Akkor jó nagy szarba lennék néha! 😂😂
2021. dec. 12. 11:14
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
*agyba nem ágyba 😂😂😂 mondjuk ágyba sem rossz! 😂
2021. dec. 12. 11:15
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
14: érdekes, hogy a technikai részleteknél már csak lepontozni tudnak, mert ellenérvelni nem tudnak, ezért marad nekik ez, és a hit, hogy a chip létezik csakazértis
2021. dec. 12. 11:18
 17/20 anonim ***** válasza:
38%
#16. Igen ez nagyon érdekes, hogy nem tudják elmondani hogyan működne, vagy működik! Én "csak" egy kamion szerelő vagyok, de azért mégis valamelyest átlátom a dolgot. Szóval kíváncsian várom, hogyan képes egy chip csatlakozni az élőszervezethez és bármilyen külső információt belémtáplálni, vagy belőlem máshova közvetíteni!
2021. dec. 12. 11:27
 18/20 anonim ***** válasza:
25%

Jaja, jó nagy hülyeség ez. Nem használnak okostelót, barlangban élnek, annyira hülyék.

Tudod honnan szedték ezt a baromságot? Bill Gates, a Pfizer, Moderna stb vakcinák és kb az összes gyógyszergyártó cég tulajondosa, kiemelt befektetője sok éve hangoztatja. Klaus Schwab tudod ki? Nem tudjuk, mert ki nem szarja le, pedig a mindennapi életünkben nagy szerepe van. 2016-ban közölte, hogy mindenkiben lesz chip 10 éven belül. 2018 óta több helyen, pl Svédországban chipet kapnak az emberek a kezükbe, beléptetésre meg hasonló dolgokra remekül működik. Ugye mekkora baromság? Biztos ez is kitalált dolog. Az 5G-s irányítás is mekkora hülyeség már, ez lehetetlen, hiába mondták el hogyan és miért lesz, de ez baromság. Hogy tud ilyet kitalálni bárki is?! Hülye barlangban élő oltásellenesek, akik nem tudnak semmit a világról. Fújj, de hülyék.

2021. dec. 13. 15:14
 19/20 anonim ***** válasza:
#18. Még mindig nem tudom miért kaptam volna chippet!? Még mindig nem tudom, hogyan irányítanának? Mi értelme lenne a chip beültetésére? Amit írtál semmi konkrétumot nem tartalmaz. Csak szokásos oltásellenes szöveg.
2021. dec. 13. 19:36
 20/20 anonim ***** válasza:
38%

#19 Elsőnél be kell kapcsolni a feliratot. Második videó 2016-os. Ha nem szimpi, találsz ezer másik forrást, írást és videót is, ami témába illő.

[link]

[link]

2021. dec. 13. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!