Zsidók,ti mennyire nem kedvelitek a németeket?
Dolgoztam egy szolgálatnál. Egyszer úgy adódott, hogy segítenek kellett volna egy néninek. A néni ahogy meglátott elnézést kért, de mondta, hogy nem fogadja el a segítségemet. Hiába próbáltam győzködni hajthatatlan maradt.
Mint utóbb kiderült, nem tetszett nevem és a svábos kinézetem.
Egy másik kolléganő ment helyettem akit elfogadott. A néni zsidó volt és kolléganőm is. Mondták, hát nem látod rajtuk? Mondtam, hogy nem nem, nem tudtam, de nem is érdekelt. Más szempontok alapján értékelem az embereket.
Ez az eset nagyon rosszul esett akkoriban, de már nem foglalkozok ilyen előítéletekkel.
#2:
Néhány évvel ezelőtt egy magyarországi cégnek dolgoztam itthonról (Kolozsvárról) ügyfélszolgálatosként. Volt egy nyanya, aki mikor bemutatkoztam, azt kérte, hogy kapcsoljam át egy kollégámhoz, mivel szerinte én nem magyarul beszélek.
Eltelt néhány év, a cég felvett magyarországi munkatársakat is. Jött egy hívás magyarországi kollégához (magyarországi ügyféltől), aki azt kérte tőle a beszélgetés n. percében, hogy kapcsoljon inkább egy erdélyi kollégát, így került hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!