Mely országokat kedvelitek?
US of A, Canada, Ausztralia,Hollandia,Belgium,UK,Svedorszag,Japan,Uj Zeland
Svajc,Norvegia,Ausztria,Irorszag,Nemetorszag
Természetesen Magyarország :)
Még Skócia, mert az emberek kedvesek és a tájkép hihetetlen
Továbbá Olaszország, Japán, Új-Zéland
A tengerentúlon még nem jártam, de az európai országok szinte mindegyikéban igen. Én délies, latinos beállítottságú vagyok, ezért a mediterrán országokat kedvelem elsősorban. Eddig Törökországban éreztem magam a legjobban, le a kalappal, fantasztikus hely, a feleségemmel még azt is megbeszéltük, ha megérjük a nyugdíjat és tehetjük, ott veszünk valami tengerparti házat.
Hat évig svéd cégnek melóztam, kedveltem őket, szép ország, de nekem túl hideg, rideg.
Ez elég érdekes kérdés :)
Magyarország - mert ez a szülőföldem.
Horvátország - 3 helyen jártam ott és magával ragadott. Kedvesek az emberek, tetszik az ország történelme, a helyek gyönyörűek. Több helyre is szeretnék elmenni, ahol még nem jártam.
Ausztrália - habár nem voltam még ott, de pompás az állatvilága, a természet is
Izland - ott se voltam még, de lenyűgöző hely, akárcsak Ausztrália
Lengyelország - egy nap nagyon szeretnék odamenni, mivel a lengyelek a mi barátaink. A szüleim voltak ott és sok szépet meséltek arról az országról.
Csehszlovákia - amikor gyerek voltam, akkor még együtt volt a két ország. Prága csodálatos volt! A mai napig se tudom kiverni a fejemből a sok szép épületet. Egyébként, amikor a mai Szlovákia területén jártunk, vettünk egy fagyit és a fagyiárus olyan aranyos volt, hogy +1 gombócot kaptunk ingyen. Amikor nagyobb lettem, meglepődve tudtam meg, hogy a szlovákok nem szeretnek minket, de ez a fagyis valamiért szerette a magyarokat
Szlovénia és Ausztria - tesóm párszor járt ott és azt mondta, hogy tökéletes kirándulóhelyek :D
Egyébként, kedves kérdező, a finnek tényleg testvérként szeretnek bennünket? Igaz, hogy nyelvrokonok vagyunk, de amit említettél, azt még nem is hallottam, csak a törökökről, mert ezt sokszor hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!