Mi a véleményetek a háttérhatalmakról, és a világ jelenlegi helyzetéről?
Pontosabban össze köthető e, a jelenlegi helyzet az úgynevezett "New world order-rel"?
Tudom hogy ez vitát fog szítani ez a kérdés, tudom sok az unatkozó troll de kérlek ne veszeledjetek ne szidjátok egymást, és ha lehet engem sem. Köszönöm, szép napot!
Nem lehetne a vírus,oltás nélkül megcsinálni.
Már többször megakarták csinálni, csak elvétettek egy dolgot. A politikai háttér nem volt meg. 5 politikus halt meg, aki ellenezte...a pcr feltalálója "kiugrott" az ablakon. Nagyon nem kerek a történet, DE mindenhol elérték, hogy a politikusok meghunyászkodjanak.
Itt egY eset a h1n1-ről, csak akkor azért nem jött össze a panadémia, mert a nemzeti érdeket képviselő politikusokkal nem számoltak, és a terv füstbement.
"A pánikjárvány a h1n1 Magyarország története riportfilm 2012"
Amiről 16-os ír:
Évekkel ezelőtt olvastam egy bizonyos betiltott könyvet a háttérhatalmakról, a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveit.
Elég érdekes dolgok voltak benne: rá kell szoktatni az emberiséget a zsidóimádatra, a liberalizmussal kell mérgezni az emberiséget, a tőzsdén kell spekulálni, a baloldalt és a liberalizmust pedig a régi, konzervatív rend felszámolására kell használni.
Mindenki döntse el maga, hogy miben hisz, de szerintem valamilyen formában léteznek a háttérhatalmak, hozzáteszem, hogy ettől még Nem szabad fajgyülölőnek lenni. Valószínűleg pár száz vagy pár ezer ember lehet tag a szuperbefolyásos szervezetekben, a zsidó nép nagy része nem vesz részt ilyesmikben.
Fontos tudni, hogy az emberiség kiírtásáról szó Sem volt benne, azt nem tudom, melyik őrült találta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!