Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a háttérhata...

Mi a véleményetek a háttérhatalmakról, és a világ jelenlegi helyzetéről?

Figyelt kérdés

Pontosabban össze köthető e, a jelenlegi helyzet az úgynevezett "New world order-rel"?

Tudom hogy ez vitát fog szítani ez a kérdés, tudom sok az unatkozó troll de kérlek ne veszeledjetek ne szidjátok egymást, és ha lehet engem sem. Köszönöm, szép napot!

2021. dec. 5. 13:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az Újvilág, vagyis New World, azt jelenti ami a 2012. című filmben megvalósult. Legalábbis szerintem. Hogy ennek mi lesz az oka ,azt nem tudom.
2021. dec. 5. 13:54
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Nem lehetne a vírus,oltás nélkül megcsinálni.

Már többször megakarták csinálni, csak elvétettek egy dolgot. A politikai háttér nem volt meg. 5 politikus halt meg, aki ellenezte...a pcr feltalálója "kiugrott" az ablakon. Nagyon nem kerek a történet, DE mindenhol elérték, hogy a politikusok meghunyászkodjanak.

Itt egY eset a h1n1-ről, csak akkor azért nem jött össze a panadémia, mert a nemzeti érdeket képviselő politikusokkal nem számoltak, és a terv füstbement.

"A pánikjárvány a h1n1 Magyarország története riportfilm 2012"

[link]

2021. dec. 5. 14:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Az, hogy háttérhatalom legalábbis olyan formában ahogy előadják az ilyen Alex Jones és társai nem létezik.
2021. dec. 5. 15:32
 14/21 A kérdező kommentje:
Milyen formában létezik?
2021. dec. 5. 16:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Láthatatlan formában.
2021. dec. 7. 01:07
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Duncannek az Elme Gyilkosai trilógiát olvasd el, mókás sztori. Felbukkan benne egy iromány, Julius Andan - A világ a színfalak mögött. Történetesen a való világban is kiadta az író. Emlékeim szerint külön is élvezhető, bár a regénysorozat nélkül szerintem marhára meredek tud lenni, inkább egy jó összefoglaló, hogy a gondolatébresztések valahogy összeálljanak fejben. Nyilván ha inkább menet közben vagy utólag szeretnéd elismerni az írót, valószínű megtalálod pdf-ben vagy akár hangoskönyvként is az összeset a net rejtett bugyraiban... Arra kérlek, kezeld helyén ezeket a dolgokat! Éveim mentek bele, hogy túl komolyan vettem, gyakorlatilag a valóságommá vált, és így utólag visszanézve semmi előnyöm nem volt belőle, inkább csak demotivált. Legyél tudatában, hogy te ekkora dolgokra pontosan nulla befolyással vagy, legalábbis ha nem te vagy az a zseni, akinek elég egy élet végigjárni egy ilyen utat tényleges tettekkel, odajutni, és legalább valamit mozdítani a dolgokon... Tehát lehet rugózni rajta, lehet feltétel nélkül elfogadni valóságként, csak kérdés, hogy ennyi erővel mi az, amivel ténylegesen előrébb lendítenél jó dolgokat a kézzelfogható valóságban.
2021. dec. 7. 05:52
 17/21 anonim ***** válasza:
2021. dec. 7. 07:22
 18/21 anonim ***** válasza:

Évekkel ezelőtt olvastam egy bizonyos betiltott könyvet a háttérhatalmakról, a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveit.

Elég érdekes dolgok voltak benne: rá kell szoktatni az emberiséget a zsidóimádatra, a liberalizmussal kell mérgezni az emberiséget, a tőzsdén kell spekulálni, a baloldalt és a liberalizmust pedig a régi, konzervatív rend felszámolására kell használni.

Mindenki döntse el maga, hogy miben hisz, de szerintem valamilyen formában léteznek a háttérhatalmak, hozzáteszem, hogy ettől még Nem szabad fajgyülölőnek lenni. Valószínűleg pár száz vagy pár ezer ember lehet tag a szuperbefolyásos szervezetekben, a zsidó nép nagy része nem vesz részt ilyesmikben.

Fontos tudni, hogy az emberiség kiírtásáról szó Sem volt benne, azt nem tudom, melyik őrült találta ki.

2022. febr. 17. 14:29
 19/21 A kérdező kommentje:
Ott vannak a Georgiai tanú kövek
2022. febr. 18. 08:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Régen láttam egy dokumentumfilmet a kommunista zsidókról, egész pontosan Törvénytelen szocializmus volt a címe. Azóta sem tudom, mit gondoljak erről a témáról. Most akkor kommunisták és/vagy kapitalisták a zsidók?!
2022. febr. 18. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!