Mi a véleményetek a háttérhatalmakról, és a világ jelenlegi helyzetéről?
Figyelt kérdés
Pontosabban össze köthető e, a jelenlegi helyzet az úgynevezett "New world order-rel"?
Tudom hogy ez vitát fog szítani ez a kérdés, tudom sok az unatkozó troll de kérlek ne veszeledjetek ne szidjátok egymást, és ha lehet engem sem. Köszönöm, szép napot!
2021. dec. 5. 13:11
1/21 anonim válasza:
Minden is összeköthető a az úgynevezett "New world order-rel".
2/21 anonim válasza:
Tudod mit jelent a New World Order kifejezés?
3/21 A kérdező kommentje:
Új világrend.
2021. dec. 5. 13:27
4/21 A kérdező kommentje:
De írd le mire gondolsz, már kíváncsi vagyok 😁
2021. dec. 5. 13:28
5/21 anonim válasza:
Mindig valami jobb világ jött. Nézd meg a történelmet. Miért lenne ez a változás rossz/rosszabb?
6/21 A kérdező kommentje:
De a jobb előtt rosszabb volt.
2021. dec. 5. 13:32
7/21 anonim válasza:
Nem Új Világrend,hanem Újvilág Rend.Nem mindegy.
8/21 A kérdező kommentje:
Covid, oltás körüli balhé, hidegháború, itt ott polgárháborús helyzet, energia válság, chip hiány, infláció, klíma válság, stb tudom ebben sok a politika és az érdek, hatalom vagy... De én nem látom stabilnak a világot ha így haladunk előre. A kérdés hogy mennyire manipulálják ezt az úgynevezett hatterhatalmak?! És mi lesz ebből 10 év múlva.
2021. dec. 5. 13:36
9/21 A kérdező kommentje:
7es, érdekes felvetés! Nem tanultam angolt így a nyelvtanár nem megy, szóval angolul ez a helyes fordítás, vagy ez az eszmeisègi jelentése? Újvilág Rend.
Mi a különbség igazából a kettő között? Vagyis pontosabban te mit mondasz?
Az Új világ az Amerika...
2021. dec. 5. 13:40
10/21 A kérdező kommentje:
Mert ugye akárhol láttam ezt a kifejezést magyarul írva az úgy volt hogy új világrend.
2021. dec. 5. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!