Akik Márki-Zay helyett "Makizaj"-t írnak/mondanak, azok lehetséges, hogy akár tudat alatt rasszisták, a maki majomra utalva, majomnak titulálva, illetve a "libsi" szót használók tudat alatt lehetnek antiszemiták?
Ha már objektívitást remélsz, esetleg a másik oldal specifikumjait is leírhattad volna..
Bajszos G***,Orbán egy G****,
Kedves kérdező, itt is induljunk ki a tudatalattiból?
Köszönöm, hogy áttetettétek másik kategóriába. Igazából nem tudtam, melyikben írjam ki. A "mentális egészség"-et csak azért választottam, mert szakértői válasz szempontjából az tűnik a legmegfelelőbbnek. Nem sértés céljával, vagy a szavakat torzított, negatív összefüggésben használók lekicsinylésének célja volt a kategóriaválasztás célja!
Az "Emberi tulajdonságok", amibe átkerült többek javaslatára, kisebb eséllyel viszi a kérdést szakértői választ adni tudók szeme elé.
Ha nem megfelelő a "mentális egészség" a fenti szempontok alapján, akkor kérem inkább az "Egészség" - "Egyéb kérdések" kategóriájába át lehetne tenni?
12:38-as válaszoló, egyetértek, a kérdéshez hozzávehetjük bármely politikai irányt követők szóhasználatát.
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet. Nem szándékos elhallgatás volt.
Az egyértelmű, hogy aki érzi ezeknek a bármilyen kisebbséggel (a kérdésben levő esetekben bőrszínnel, vagy vallási) kapcsolatos sejtetést, az egyértelműen kirekesztő, rasszista, antiszemita, stb.
De aki nem fogja fel egyértelműen, annak a tudatalattijára vagyok kíváncsi, mennyi lehet aki tényleg nem érti mi van mögötte és csak szajkózza a politikai példaképét, vagy egy tudatalatti, látens rasszizmus vagy antiszemitizmus lehet mögötte inkább.
Miért lennének rasszisták? A majom nem rassz, hanem állat.
Mint az a kiképzett ágens gazember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!