Szerintetek az miért van, hogy gyakran azt hiszem, hogy azzal amit mondanak valami mást akarnak közölni, tudat alatt mintha kb. lebutáznának?
Figyelt kérdés
nemtudom édesanyám mennyit tesz hozzá a dologhoz, Ő nagyon segítőkész, és folyamatosan "kell" hallgatnom rengeteg olyan igazgatást, amik nagyon alapok vagy én is tudok, de ha valaki mondja én meg le kell nyugtázzam egy okéval vagy egy tudommal akkor nagyon fárasztó tud lenni. Vagy ha valamit csinálok, egyszerű példa eszek valamit akkor kezdi, hogy egyek mellé ezt meg azt meg mittudomén. Ez is oké, meg tudom, hogy csak jót akar, de ha akarnék ezt vagy azt enni mellé, vagy bármi más tevékenységet amit csinálok másképp akarnék akkor úgy csinálnám. Azért csinálom épp úgy, mert úgy tartom logikusnak/kényelmesnek/stb.2021. szept. 21. 19:03
1/2 anonim válasza:
Ezt én sem szeretem, az én anyám is ilyen. Vannak ilyen emberek akik szeretnek mindenkit irányítani mindig. Van az a szint, ahol már sértő az igazgatás a másikra nézve. Jó szàndek ide vagy oda, a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.
2/2 anonim válasza:
Ennek én sem tudom feltétlen az okát, de én mondjuk próbálom az egyik fülemen be, a másik pedig kiengedni. :D Főleg ha olyan dologról van szó ami alap esetben olyan komolytalan hogy nem érdemes felbosszantanom magam.
Szerintem olyan szándék semmiképpen sincs benne hogy mondjuk buta vagy meg ilyesmi. Talán majd elengedi, vagy kedvesen lehet neki mondani, hogy tudod ezeket a triviális dolgokat és hogy adjon nagyobb teret neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!