Élnétek liberális (fejlett) közép és dél amerikai országokban? Mint pl.: Uruguay, Chile, Argentína, Costa Rica
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 22:48
1/12 anonim válasza:
Igen, kb. egy 2 hetes nyaralás erejéig.
2/12 árokpart válasza:
Határozottan igen nyugdíjas éveimben.
3/12 anonim válasza:
Egyik ismerősöm munkája miatt 9 hónapot élt Chilében, neki nagyon tetszett :)
4/12 anonim válasza:
Costa Ricán voltam fél évet ott el tudnám képzelni.
5/12 anonim válasza:
Ha garantálnád, hogy a társadalom felső 20%-ába tartozó keresetem lenne, akkor igen. Arrafelé jóval nagyobbak a társadalmi egyenlőtlenségek, sima középosztálybelinek vagy annál szegényebbnek lenni arrafelé nagyobb szívás, mint nálunk.
6/12 anonim válasza:
Most tervezek kikoltozni.
Argentina vagy uruguai a cel.
7/12 anonim válasza:
Igen, elsősorban Chilében. Nagyon tetszik az ország, a természet, a hegyek, a sivatag. Meg ott a gazdaság is jól pörög ellentétben Argentínával.
9/12 anonim válasza:
Én élnék, de főleg Uruguay, utána Argentína. A felsorolt országokban magas a fehérek aránya (még) ez meglátszik az életszínvonalban is. Ha tehetném már most átmenteném valamelyikbe a rokonokat és a barátokat.
10/12 anonim válasza:
Az is közös ezekben az országokban hogy mindegyikben engedik az azonos nemű párok házasságát. Mivel szinte mindegyik országnak volt katonai diktatúrája (a chilei és az argentín eléggé hírhedt volt akkoriban) és a történelmi emélkezet miatt (csak 30-40 éve voltak ezek) liberálisabb lett a társadalom felfogása is, nem csak a gazdaságpolitika is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!