Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Itt a "MUNKÁLTATÓ ADATAI"...

Itt a "MUNKÁLTATÓ ADATAI" résznél a "Működés kezdete" az most azt jelentené, én mikor kezdtem el ott dolgozni, vagy hogy mikor alakult az a cég?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát itt most az van hogy ahol dolgozik akinek ezt tölteni kell, az iskola maga 1800- valahanyas években nyílt meg/kezdett meg mit tudom én, egy ált suliról van szó. Akkor most azt kell beírni, mikor lett létrehozva vagy mi?

2021. nov. 21. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
A ceg mukodesi adatait kell beirni.
2021. nov. 21. 13:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Ennél semmitmondóbb választ még életemben nem kaptam. Esküszöm lenyűgöztél az emberi hülyeséggel. Aztatetves..
2021. nov. 21. 13:15
 3/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Azt a részt nem te töltöd ki, hanem a munkáltatód. Ő meg tudni fogja az adatokat.
2021. nov. 21. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért elég durva lehülyézni valakit, aki teljesen korrekt választ adott (egyértelművé téve, hogy nem azt kell beírni, te mióta dolgozol ott), míg rajtad kifog egy cetelem doksi XD
2021. nov. 21. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#4 nos, aki Cetelem hitelt vesz fel laptopra, attol nem varunk el kulonosebb kepessegeket.
2021. nov. 21. 14:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!