Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek a világon előrefog...

Szerintetek a világon előrefog törni most a baloldali politika a vocid okozta hatások miatt?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag az elmúlt majdnem 2 évben nagyon sok ember tönkrement,vállalkozások csődöltek meg,sokan felélték a tartalékaikat.

Az alapvető életszínvonalhoz szükséges termékek árai drasztikusan nőttek.

Ahol jobboldali kormányok maradnak,ott meddig fogja bírni a nép alsó 60-70%-a a megélhetést?

2021. nov. 16. 03:19
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a jobboldali kormányok nem hülyék, és a hatalom megtartása érdekében simán hoznak olyan döntéseket, ami a klasszikus értelmezés szerint baloldali lenne. Erre covid nélkül is volt példa, pl. a másik kérdésnél (kérdésednél?) a rezsicsökkentés is ilyen.
2021. nov. 16. 04:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a vocid?
2021. nov. 16. 05:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi,most látom,hogy felcseréltem két mássalhangzót,de gondolom ki lehetett találni,hogy mit akartam írni.
2021. nov. 16. 05:47
 4/7 A kérdező kommentje:
A c és a v egymás mellett vannak a billentyűzeten.
2021. nov. 16. 05:49
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Itt Németországban alig veszem észre ezt a "nagy" drágulást, de tényleg, szinte mindent annyiért veszek a boltban mint tavaly. Itt úgy 4 százalék körüli az infláció hogy abban az ingatlanáremelkedés is benne van. Otthon az ingatlan benne sincs az inflációs kosárban. Csak tavaly 40 százalékkal nőttek az ingatlanárak a pesti agglomerációban. A valós infláció 20 százalék körül lehet. Az "ingyenpénzek" meg "ingyenhitelek" ide vezettek, aki a csoknak örült az örüljön majd a 800 forintos benzinnek meg a szintén 800 forintos kenyérnek is. Amit a fidesz csinált az pontosan baloldali jellegű gazdaságpolitika volt eddig is. A fedezetlen pénzszórás, nyugati kölcsönökből való osztogatás, az ország szarrá eladósítása ment Kádár idején is.Ameddig lehetett, aztán persze jött a reccs, ami itt is fog nemsokára. A volt KISZ-es fiúk narancsszínű zászló alatt viszik tovább a komcsi berögződéseket amíg az ország bele nem rokkan az ámokfutásukba. De mivel ettől Németországban nem lesz drágább az élet ezért igazából leszarom. Otthon meg hiába lesz(ha lesz) az ideológiák mentén baloldali vezetés annak sem lesz semmi mozgástere, abba a szartengerbe amit a fidesz hagy maga után mindenképpen bele fog fulladni a következő vezetés.
2021. nov. 16. 05:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Mondjuk az ingatlanpiacba való mesterséges beavatkozás,ilyen drasztikusan már akkor is gáz,ha amúgy nem egy válság időszakában vagyunk.

Sokat ahogy látom,nálunk is a legtöbbek attól félnek,hogy majd mi lesz itt,ha megszüntetik az egykulcsos adót,pedig valami hasonlóra lenne szükség.

Egy válság idején szerintem nonszensz,hogy továbbra a tehetősebbeket támogassa az adórendszer.

Nem kell feltétlen ingyen pénz,főleg nem hitelből,de szerintem az,hogy a gazdagokat támogassa az adórendszer ilyen helyzetben nagyon nem jó.

2021. nov. 16. 06:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt sem lehet megcsinálni,hogy minden alapvető élelmiszer árát maximálják,mint a benzinár esetében.
2021. nov. 16. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!