Örülnétek neki, a minden közösségi oldalról 100% ban ki lenne tíltva a politika?
Figyelt kérdés
Lehetne erre a célra egy külön oldal, vagy rész, ha valaki arra a szennyre vágyik, de az "alap" oldal teljesen mentes lenne attól.2021. nov. 11. 13:47
11/13 anonim válasza:
Szerintem csak el kellene venni belőle egy kicsit. Unom már, hogy minden második kérdés erről szól. Nem kell kitiltani, csak max megszabni, hogy naponta hány ilyen kérdést lehessen kiírni összesen.
12/13 anonim válasza:
11: ez a politika szekció. Ha nem akarsz politikát olvasni, akkor nem jössz be ide. Ennyi.
13/13 anonim válasza:
12-es nem én jövök ide, arra gondoltam, hogy mikor véletlenszerűen feldob kérdéseket, majdnem az összes kérdés politikai témájú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!