Csak nekem furcsa az új lego reklám(propaganda)?
Egy szó nem volt ,,hülye libsizésről", de te már egyből mártírkodsz és köpködsz össze vissza. A szövegem elején azt írtam, hogy a kutyát se érdekli, hogy az öntudatlan gyerek 4-5-6-7.. akárhány évesen mi a túróval játszik, JOBB ESETBEN. Ahogy engem se. Persze van néhány olyan elcs*szett család, mint a tiéd ezek szerint, ahol anyukáék megrögzötten szorítják a gyereküket hülye sztereotípiák közé és keltenek benne bűntudatot. Ennek és a sok gyk-s élettelen történetének a palástját rávetíteni egy egész társadalomra vagy az egész emberiségre enyhén szólva is kreténség.
És ha a fene-fenét eszik is verheted a fenekedet meg tirpákozhatsz engem, de attól még az emberek döntő többségénél, férfi-női, vagy akár LMBTQ oldalról mindig is lesz egy "standard", egy elvárás a másik nem felé amihez vonzódni fog. Az meg, hogy a férfiaknak meg a nőknek ezek bármiféle akadályt vagy falat állítanának a kiteljesedésükhöz, hát.. azoknak szakember segítségére van szükségük nem arra, hogy a LEGO áruházban kompletten egybe legyen hányva az összes játék.
Te tirpákozol először aztán meg megsértődsz, ha rád mondják, ez vicces. De abban igazad van, hogy veled nem érdemes vitázni.
Tehát összefoglalva a mondandódat: az a szülő aki azt akarja, hogy a gyerekét felnőttként ne taszítsa ki a társadalom és találjon társat, és emiatt a nemi sztereotípiákba kényszeríti az egy elcseszett tirpák. De emellett meg azt mondod, hogy azok a férfiak meg nők akik nem akarnak beleilleni abba a nemi sztereotípiába, amit a másik nem vonzónak talál, akkor azok menjenek pszichológusjoz, mert valami baj van velük. Tehát ha a szülők kényszerítik rád, akkor ők elcseszett tirpákok, de ha a többi veled egykorú nő meg férfi, akkor az a normális társadalom.
"SBG08", hisztizni itt egyedül te hisztizel, de azt nagyon látványosan.
(nem a beszélgetőpartnered voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!