Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért olyan drága Budapesten...

Miért olyan drága Budapesten egy ingatlan?

Figyelt kérdés

Nézegetek német (München), USA (Los Angeles) ingatlanokat és kb hasonló árak vannak, mint Pesten.

Sőt, LA-ben 100 millió forintért olyan tipikus amcsi filmes házat (220m2) lehet kapni az agglomerációban.

WTF?

2021. okt. 31. 22:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Ez jó kérdés. Lehet, hogy már ebben is utazik Löllencs, és csapata.
2021. okt. 31. 23:06
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
EU-s befektetők felvásárolják az ingatalanokat, meg a magyar tőkés réteg
2021. okt. 31. 23:20
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Te mit szívsz?

[link]

Csak mert az őslakosok szerint 2-3-szor drágább ott egy nm ingatlan mint Budapesten.

[link]

München ilyen szempontból még rosszabb.

2021. okt. 31. 23:20
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
De amúgy ajánlom figyelmedbe Varsót, Prágát, Pozsonyt és utána gondoljuk még át hogy mennyire drága Budapest.
2021. okt. 31. 23:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló... Ja... Hiszen Budapest külvárosaiban és az agglomerációban vannak házak nagy telekkel 20-30 millióért, és hát az hasonló, hiszen annak az árában is benne van a MILLIÓ.

Esetleg forrással alátámaszthatnád az állítást. A 220 m2-es los angelesi házat én is megtaláltam 120 millióért, de kb. ugyanennyiért találtam 32 m2-es jól karban tartott lakást Münchenben.

2021. okt. 31. 23:25
 6/14 A kérdező kommentje:

Bocs, de nem érdekel a numbeo.

Én azt néztem, hogy jó helyen vannak tök jó házak.

És jó árban.

2021. okt. 31. 23:27
 7/14 anonim ***** válasza:
49%
Elmodnjam az igazat, azért drága,mert mindenki pestre akar költözni már évek évtizedek óta még a romániából bevándorolt "magyarok" is. Pesten kívül nem látnak lehetőséget.
2021. nov. 1. 00:58
 8/14 Fsms ***** válasza:
100%

Sokszor neki futottunk ennek a kérdésnek. Szerintem két lényeges pont miatt szálltak el az árak.

Mesterségesen gerjesztett kereslet (csok és hasonszőrű eszetletlen támogatások, amik rögtön be épülnek az árba)

Illetve amit sokan nem tudnak de az 1950 években nem építettek bele a bérekbe a lakáshoz jutás költséget mondván ad az állam mindenkinek (panel program) ez nem jött be , de a béreket sem korrigáltak.

2021. nov. 1. 06:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Győr, Sopron is drága.

Ugyanazért, amiért BP.Ezek felkapott helyek, mindenki ezekbe akar löltözni.

2021. nov. 1. 07:37
 10/14 anonim ***** válasza:
36%
Mert már alakul az új világrend, amiben magántulajdona csak a kiválasztottaknak lehet. Ennek az egyik legfontosabb lépése, hogy aki nem közéjük tartozik, annak ne lehessen saját lakása. Ezt úgy oldják meg, hogy felverik a lakásárakat az átlagember számára elérhetetlen szintre.
2021. nov. 1. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!