Szerinted Magyarországon demokrácia van?
Figyelt kérdés
Miért?2021. okt. 30. 07:40
11/20 anonim válasza:
a demokrácia alapja az, hogy a hatalmi ágak külön állnak és függetlenek. itt csak papíron vannak külön. nincs kontroll. Viktor azt csinál, amit akar. na ezért nem demokrácia
12/20 anonim válasza:
13/20 anonim válasza:
Igen. Mivel több a hülye mint a normális, ezért a hülyék véleménye dönt.
15/20 anonim válasza:
7-es!
Lebuktam, Fideszbérenc vagyok, 1 ilyen válaszért 1-2kg krumplit kapok, most a lebukás miatt ezt miattad nem fogom megkapni.
16/20 anonim válasza:
jól le lettem mínuszolva, mert leírtam a tényeket 😀
17/20 anonim válasza:
11-es!
Igazad van, de az a helyzet, hogy minden "demokráciában" ez a valóság. Nehogy azt gondold, hogy mondjuk Németországban függetlenül születnek a döntések, ott is a pénz irányít. Persze ez nem menti fel Orbánt, vagy bárki mást, csak úgy mondom, hogy a gyakorlatban ez demokráciának számít.
18/20 anonim válasza:
igazából az a legnagyobb baj, hogy itt minden le van szarva. lehetne jól is csinálni. de ahhoz a hozzáértők véleményét is meg kellett volna hallgatni. az meg macerás.
19/20 anonim válasza:
Igen, mert választások vannak.
20/20 anonim válasza:
19: Észak-Koreában is vannak választások, mégis messze van a demokráciától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!