Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most, hogy fogyóban az Adblue,...

Most, hogy fogyóban az Adblue, küszöbön egy újabb világválság?

Figyelt kérdés

Vállalkozásból kifolyólag tudom, hogy már a nagykerek is kifogytak, az autósboltokban meg dupla áron kapkodták el az utolsó darabokat.

Azt még hagyján hogy a modern dízel személyautókat nem lehet használni, de mekkora gazdasági következményei lesznek, ha ez miatt nem lesz mivel szállítani az árukat mert a kamionok sem tudnak közlekedni, de ami a legijesztőbb, hogy bizony AdBlue hiányában a mezőgazdasági gépek nagy része sem fog tudni üzemelni.

Szóval ezzel most egy újabb komoly világválság van a küszöbön?

2021. okt. 22. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Dízel autóm van de fogalmam sincs hova kéne adbluet önteni, sose csináltam. Most azt hiszem én is be fogok tárazni ha kapok valahol. Csak utána kell néznem hova kell majd tölteni, eddig azt se tudtam mi a fene az.
2021. okt. 25. 20:00
 12/17 anonim ***** válasza:
#11 ha nem tudod mi az, akkor nem kell valszeg. Ugyanis az adblue nyílás a tanksapka mellett van, elvileg olyan mintha 2 tanksapkád lenne
2021. okt. 25. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Melyik Magyarországon a legnagyobb adblue nagyker?
2021. okt. 25. 21:18
 14/17 anonim ***** válasza:
A teherszállításban nyilván nem kérdés a dízel, de aki a 21. században is képes jóval drágábban dízelkályha személyautót venni, csak hogy sz@rrágóskodjon az üzemanyagon az meg is érdemli, ha most sz*p. Az lesz majd, hogy szépen boldog-boldogtalan rohan a szervízekve, hogy beépítsék a kiiktató elektronikát amitől rommá füstölik a városokat. Persze a vizsgára menet, vagy egy ellenőrzésnél nyilván visszakapcsolják majd, tehát megint csak azok járnak sz@rul aki egy dízelkályha mögött autózik, bringázik, vagy csak a járdán sétálva kénytelen beszipkázni a szennyüket.
2021. okt. 25. 22:11
 15/17 anonim ***** válasza:
#13 Magyarországon a MOL a legnagyobb forgalmazó, de nem ők gyártják, a szlovákoktól kapják, a vágsellyei nitrogén művektől, ahol pár hete leállt a gyártás. Pár napja állítólag újraindították az adblue gyártását, de a szlovák kormány export tilalmat vezetett be erre a termékre.
2021. okt. 26. 12:19
 16/17 anonim ***** válasza:

#14: nekünk is dízel személy autónk van. Semmiféle elv nincs emögött. Használt autót kerestem, jött egy jó ajánlat megbízható helyről és megvettuk. Hogy épp dízel, hát ez van. Mindegy lett volna amúgy, hogy benzin, elektromos, hibrid vagy mi fene. Nekem fontosabb volt, hogy 3 gyerekkel és cuccokkal kényelmes legyen és hogy megbízható helyről vegyem (több mint két éve megvan, nem is lett eddig semmi váratlan drága hibája)

Mondjunk mint most kiderült számomra nem kell nekünk ebbe adblue, szóval nem érint a hiánya.

2021. okt. 26. 22:42
 17/17 anonim ***** válasza:

9/16 peca1000 ***** válasza:

28%

2-3 hét ,és teljesen le fog állni az élet. Én már elkezdtem spájzolni kajából, tisztítószerekből.

okt. 22. 18:30

Most van pont a 3-ik hét a hozzászólásod óta, hol állt le az élet, mesélj?!

2021. nov. 10. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!