Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Inkább egy nácival vagy egy...

Inkább egy nácival vagy egy kommunistával barátkoznál össze? Miért?

Figyelt kérdés
Nem írok egyikről se több infót.

2021. okt. 21. 17:50
A kérdező szavazást indított:
Náci
Kommunista
25 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Nácival.

Azért, mert több dologban értek vele egyet, csak konszolidáltabb módon.

2021. okt. 21. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Nácival. Nézd, velük sem értek egyet, de köztem és egy kommunista között olyan külömbségek vannak, mint ide Tokyo szóval az kétségkívül nehezebb lenne.
2021. okt. 21. 18:31
 3/9 molnarmarcell21 ***** válasza:
61%

Kommunistával, mert neki nem vagyok osztályellensége, a nácinak viszont nem vagyok eléggé fajtiszta.

És akkor még nem beszéltünk a többi elvről :)

2021. okt. 21. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Nácival. Több dologban egyet is érthetnénk, de egy komcsi az teljesen berögzült.
2021. okt. 21. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
A nácinak egy echte magyar sem árja, lenézne itt mindenkit, ártatlan embereket le is gyilkolna, nem értem, komolyan... A kommunistával (bár nem értek vele egyet) nincs semmi probléma.
2021. okt. 21. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Kommunistával, sokkal közelebb lennének az elveink, mint egy nácival.
2021. okt. 22. 08:38
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Nácival barátkoznék, mert én is az vagyok. 88!
2021. okt. 23. 07:53
 8/9 anonim ***** válasza:
35%
#8 Ez baromság, ahogy az összes többi is. Szerintem egy tanult német tisztet hasonlítasz össze egy "szovjet" közkatonával. A németek között is bőven voltak kommunisták (ld. NDK), és a náci ezoterikus fajelmélet sem az a hit, amire büszke lehet az ember. A kommunizmus pedig nem hit, hanem egy általuk eszményített világrendszer. Az más kérdés, hogy eddig mennyire sikerült megvalósítani a gyakorlatban.
2021. okt. 23. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem is ostobaság, de inkább egy ostobával "barátkoznék", mint egy akármilyen művelt nácival. Viszont teljesen felesleges idekeverni az ápolatlanságot és az igénytelenséget, még ha fel is tesszük, hogy ez gyakoribb ebben a csoportban. Szerintem mondjuk nem, csak így egyeseknek könnyebb utálni őket.
2021. okt. 23. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!