Sajnos megint toronymagasan a napi fertőzöttek száma, a kormány mégis hallgat. Miért?
Több ország által nyilvánosságra hozott statisztikák szerint a kórházban kezelt betegek 95 százaléka NINCS beoltva. Akkor nálunk sincs ez másképp.
Én be vagyok oltva, aki meg nincs az magára vessen. Nehogy már a birkák miatt legyenek lezárások. Haggyanak már békén ezzel az egész coviddal.
11-es nyugi már. Nem kell itt szitkozódnod. Kezdjük azzal, hogy ez a vírus, bár rendkívül hasonló az influenzához, egyáltalán nem úgy van feltüntetve mint maga az influenza. Más lenne, ha a kormány azt mondaná, hogy aggodalomra semmi ok, ez csak olyan mint az influezna. De sajnos ehelyett a kormány álhíreket terjeszt, megfélelmlíti az embereket, konkrétan jóhogy ki nem mondja hogy ha nem oltatsz megdöglesz. Úgy állítja be ezt a vírust, mintha legalább a pestis lenne, és ha már ennyire “veszélyes”, igazán ildomos lenne valamit mondaniuk ezzel kapcsolatban, hogy most akkor mi is a haditerv. Eddig folyamatosan bejelentgettek, most heti egyszer Orbán elmondja a rádióban hogy az oltás működik, oltass mert ha nem akkor megtalál a vírus.
Szóval értem én, hogy legtöbb esetben nem jár erős tünetekkel, csak akkor a kormány se állítsa be úgy, mintha egy 80%-os halálozási aránnyal rendelkező vírusról lenne szó.
12-es.
95%-ról küldj már cikket, mert én csak a Zacher nyilatkozatát találtam ezzel a számmal, ami ugye nem hivatalos.
Egyébként nyilván több oltott van kórházban, mivel jóval többen vannak, mint az oltatlanok, ezért kell aránypárokat írni, nem szimpla százalékot.
Szóval várom azt a sok ország által nyilvánosságra hozott adatot.
Érdekes plusz infó: Izrael átoltottsága igen magas, de még náluk se volt 3x annyi kórházba kerülő beteg az oltás előtt, mint most. Látható, hogy hatékony az oltás, de az is, hogy messze nem csodaszer, ez a vírus meg nem a pestis.
"Ehhez képest újra itt a járvány."
Mert az ország fele nagyjából oltatlan... Lenne lehetőség oltakozni.
Nem hallgat a kormány. Naponta vagy 100 helyen látom, hallom, hogy az oltás a megoldás.
Kényszerrel senkit nem lehet beoltani, még az is necces, ami Horvát és Olaszországban megy, hogy nem mehet dolgozni az oltatlan.
A tisztánlátás érdekében szerintem elengedhetetlen kellene legyen, hogy nyilvánosságra hozzák hogy a kórházban ápoltak milyen fajta és hány oltást kaptak és mikor.
alapvető kellene ez legyen.
Több mint egy éve még a csapból is ez a szar dől.
Van elég információ. Mindenki döntse el magában hogy beoltatja magát, maszkot hord, mindkettőt, egyiket sem.
Elég volt a felesleges lezárásokból. Most jöjjön a természetes szelekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!