Sajnos megint toronymagasan a napi fertőzöttek száma, a kormány mégis hallgat. Miért?
Tele van az ország plakátolva, hogy az OLTÁS MŰKÖDIK!
Ehhez képest újra itt a járvány.
És 7 hónap múlva jönnek a választások.
Na összeállt már a kép?
szerintem a 3. hullámban eléggé egyértelművé vált, hogy a fideszt semennyire se érdekli a magyar emberek élete-halála, vagy az első hullámban a munkája elvesztése.
most meg, hogy az ellenzék az előválasztással felcukkolta ellenük a szavazók minimum 60%át, meg bejelentették hogy elosztogatják a felvett sok 100 milliárdos hitelt szavazatvásárlásra, pláne nem fognak népszerűtlen intézkedéseket hozni, ha emberéletekbe kerül akkor sem.
Kontakt kutatas kellene!
Taiwanon kb. ugyanannyi a koronavirus halott mint az oltastol elhunytak szama: 800 korul van osszesen, a 23 millio lakosra.
Azt mondta a főnök a rádióban, hogy "tavaly ilyenkor 3x ennyien voltak kórházban", mint most.
Nos, megnéztem. Tavaly ilyenkor, Október 10-én 798 volt a 7 napos átlag, idén ugyanezen a napon 614.
Sose voltam jó matekból, de levontam a konklúziót.:
1. Minden mást is így lehet nekik elhinni.
2. 1 hónapon belül lesznek korlátozások, bár érzésem szerint a nagyon hatékony vakcinák felvételét fogják kötelezni, bizonyos szakmáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!