Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sajnos megint toronymagasan a...

Sajnos megint toronymagasan a napi fertőzöttek száma, a kormány mégis hallgat. Miért?

Figyelt kérdés
Folyamatosan figyelem a napi adatokat közlő oldalt, ismét 1000 fplött van a napi fertőződés, a kormány pedig semmit nem tesz. Tényleg azt gondolják, hogy az oltás annyira hatékony így, hogy megint ilyen ütemben terjed? Mit gondoltok, lesznek lezárások, vagy mostmár hagyják, hogy korlátozások nélkül folyjon le a vírus?

#korona #COVID #azoltasmukodik
2021. okt. 16. 21:02
A kérdező szavazást indított:
Lesznek korlátozások
Nem lesznek
36 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%
Aki hülye, haljon meg, mást már nem nagyon lehet tenni.
2021. okt. 16. 21:03
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem azért mert 1x az a baj hogy nincsenek korlátozások aztán az hogy miért vannak.
2021. okt. 16. 21:03
 3/24 anonim ***** válasza:
80%

Tele van az ország plakátolva, hogy az OLTÁS MŰKÖDIK!

Ehhez képest újra itt a járvány.

És 7 hónap múlva jönnek a választások.

Na összeállt már a kép?

2021. okt. 16. 21:05
 4/24 anonim ***** válasza:
19%
nem kellett volna előváladékozni, a sok ostoba birka ellenzéki agyhalottat kivezényelni a tömegbe! az ellenzéki összefosás hibája ez is, még hatalmon sincsenek de már rohasztják az országot!
2021. okt. 16. 21:06
 5/24 mindentudó99 ***** válasza:
65%
Úgy se lehet mit tenni. A maszk semmit se ér vagy csak minimális védelmet nyújt. Az oltás se 100%. Ha megint bezárunk mindent egy csomó ember tönkre megy. Én beoltattam magam ennyit tehetek aztán lesz ami lesz.
2021. okt. 16. 21:08
 6/24 anonim ***** válasza:
68%

szerintem a 3. hullámban eléggé egyértelművé vált, hogy a fideszt semennyire se érdekli a magyar emberek élete-halála, vagy az első hullámban a munkája elvesztése.

most meg, hogy az ellenzék az előválasztással felcukkolta ellenük a szavazók minimum 60%át, meg bejelentették hogy elosztogatják a felvett sok 100 milliárdos hitelt szavazatvásárlásra, pláne nem fognak népszerűtlen intézkedéseket hozni, ha emberéletekbe kerül akkor sem.

2021. okt. 16. 21:08
 7/24 anonim ***** válasza:
76%
Csak annyit tehetnek, hogy az iskolákat bezárjak. Ha megint zarunk, akkor a vendeglatoipar összeomlik
2021. okt. 16. 21:10
 8/24 anonim ***** válasza:
39%

Kontakt kutatas kellene!

Taiwanon kb. ugyanannyi a koronavirus halott mint az oltastol elhunytak szama: 800 korul van osszesen, a 23 millio lakosra.

2021. okt. 16. 21:16
 9/24 anonim ***** válasza:
59%
A kúrmány kib*szott vadászati kiállításának köszönhetően indult el ismét a járvány, ezt nem nagyon fogják nagydobra verni!
2021. okt. 16. 21:20
 10/24 anonim ***** válasza:
73%

Azt mondta a főnök a rádióban, hogy "tavaly ilyenkor 3x ennyien voltak kórházban", mint most.

Nos, megnéztem. Tavaly ilyenkor, Október 10-én 798 volt a 7 napos átlag, idén ugyanezen a napon 614.

Sose voltam jó matekból, de levontam a konklúziót.:

1. Minden mást is így lehet nekik elhinni.

2. 1 hónapon belül lesznek korlátozások, bár érzésem szerint a nagyon hatékony vakcinák felvételét fogják kötelezni, bizonyos szakmáknál.

2021. okt. 16. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!