Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minek védjem a környezetet,...

Minek védjem a környezetet, ha majd az apokalipszis idején semmilyen kompenzációt nem fogok ezért kapni? Sőt kifejezetten a nagy szennyezők (azaz a gazdagok) fognak az utolsó erőforrásokhoz és az élelmiszerekhez hozzájutni.

Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 19:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Semmit nem soroltál fel.Felhoztad,hogy te barackot vettél ami 300ft-al volt drágább és lehet hogy nem is magyar.

Beszélsz itt össze vissza..

Vagy tán almát is vettél?

Semmi alapja a mondani valódnak.Szapulod azokat akik tesznek a környezetért,mert az alap dolgok nem elegek,de te teszel valami nagyon nagyot amibe bele fáradtál de azt se tudjuk mi az a barack vásárlást leszámítva.

Semmi olyat nem tudsz tenni te sem átlag emberként amit mások "bezzeg én"-ezésére fel tudsz hozni.

2021. okt. 15. 12:06
 22/26 A kérdező kommentje:
Leírtam azt is, hogy összeszedem az utcában a szemetet. Erre is nyilván azt fogod írni, hogy "nagy dolog 50 méteren felszedni 3 csikket". Akkor minek fárasszam magam?
2021. okt. 15. 12:47
 23/26 anonim ***** válasza:

Dícsérendő,de ez sem olyan nagy cucc ami miatt apokalipszisre kellene ítélni az egész földet.Nem az összes ember dobta oda,és senki nem mondta,hogy szedd össze.

Van közteres,utca seprő.Plusz a saját utca szakaszát amúgy a legtöbb ember tisztán szokta tartani,én is mindig tisztítom magunk előtt a járdát pedig nem lenne a dolgom.Ott is lenyírom a füvet,pedig járnak fűnyírók,össze kapkodom a szemetet pedig vannak utca seprők és mossák is fagyokig (azaz mostanig) minden reggel az utcát.

Nem köszöntetem meg minden arra járóval,hogy szívesen a tiszta utca szakaszt,és a szomszédoktól se várom el hogy megcsinálják.

A 80 éves bácsika a túloldalt pl a saját házát is nehezen tudja egyedül takarítani,de a nyugdíja meg nem fedezi,hogy még a kertet is mással csináltassa csak mert öregszik.

2021. okt. 15. 13:04
 24/26 A kérdező kommentje:

"senki nem mondta,hogy szedd össze"

Kb. a családtagjaim is ezt mondják, és rájuk még a "hülye" szót használtad. Akkor ezt rád is érthetem?

2021. okt. 15. 13:39
 25/26 anonim ***** válasza:

Azthittem valami értelmesre mondják.Ember,magadtól csak úgy kimész szemetet szedni és aztán azt mondod,hogy legyen apokalipszis mert téged senki nem kompenzál az erőfeszítéseidért..

Ki mondta,hogy játsz utcaseprőt,ha nem akarsz? Mártír..

Olyasmit csinálj ami neked nem okoz nehézséget,és addig csináld ameddig az neked nem okoz kellemetlenséget.

Senki nem kötelez se a szemét szedésére,se a +300ft-os barack vásárlására.

Ha azért mondták,mert panaszkodtál,hogy senki nem csinálja csak te és elő adtad ugyan ezeket a hülyeségeket nem csoda,hogy azt mondták feleslegesen csinálsz ilyet.

Azzal,hogy össze szedted a szemetet ott magadnak tettél jót,ez legyen elég.Neked (is) tiszta lett az utcaszakasz.

2021. okt. 15. 14:18
 26/26 A kérdező kommentje:

"Azthittem valami értelmesre mondják."

Nem, nem hitted, hiszen pontosan leírtam előtte, hogy mire mondják. Szóval ne haragudj, de szerintem te magadat is hülyének tartod, csak nem tudod beismerni magadnak.

2021. okt. 15. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!