Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minek védjem a környezetet,...

Minek védjem a környezetet, ha majd az apokalipszis idején semmilyen kompenzációt nem fogok ezért kapni? Sőt kifejezetten a nagy szennyezők (azaz a gazdagok) fognak az utolsó erőforrásokhoz és az élelmiszerekhez hozzájutni.

Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 19:34
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"ha egy mód van rá mindig a környezettudatos dolgokat vesszük meg"

Azaz? Mit figyelsz egy dolognál, mikor a környezettudatosságára vagy kíváncsi?

2021. okt. 15. 11:09
 12/26 A kérdező kommentje:
Egyszer vettem nyáron őszibarackot egy szupermarketben, és az volt kiírva, hogy Magyarországról származik.
2021. okt. 15. 11:20
 13/26 A kérdező kommentje:

Folytatás, mert véletlenül elküldtem:

Elég sokat elmélkedtem, hogy igaz-e a felirat, de végül megvettem. 300 forinttal drágább volt, mint az import. Otthon végiggondolva a dolgot arra jutottam, hogy valószínűleg nem magyar, és még lehet hogy távolabbról is hozták, mint a másik importot. Végtére is többet fizettem azért, hogy rosszabb legyen a környezetnek. Feldughatja az összes ott dolgozó az őszibarackot magának. Rájuk pl. szerintem nem lehet ráfogni, hogy picit is környezetbarátak lennének.

2021. okt. 15. 11:24
 14/26 anonim ***** válasza:

Azta krva most akkor te környezet tudatosabb vagy mint aki elment egy méterrel odébb,hogy a szelektívbe dobja a kukát?

Magyar barackot vettél,a magyar piacot támogattad ezzel,ennyi.Ez az ami nem környezet tudatos.

A szelektív gyűjtés az első számú dolog amivel tenni kell valamit,hiszen nem lesznek újra hasznosított dolgok,ha nincs aki szelektíven gyűjtsön.

Pazarolhatnám a vizet és sz*rhattam volna bele milyen eszközöket veszek itthonra,de mindből a drágább A+++ takarékos van megvéve.Nem csak áramot,de vizet is kevesebbet használ.

Millió egy apróság van amit az ember megtesz,de nem henceg vele mert nem ez a lényege a környezetvédelemnek.

De úgy látom neked alapvetően baj van ott bent a villanykörtével,nem is pazarlom tovább az időmet.

Még,hogy milyen áldozatokat hozok a környezetért..

Ugyan azt mint mindenki más.Én nem vagyok sem fafeldolgozó,sem gyárvezető,nincs semmim amivel ártok a környezetemnek,így az egyetlen amivel hozzá tudok járulni azok az alapvető dolgok.

És! Ez bőven elegendő.Ha mindenki csak "elmenne egy métert" a szelektívig és nem elhajintaná a p*csába az utcán nem kellene azon aggódni,hogy az óceán is tele van már szeméttel.

De kíváncsi vagyok mi az amit te annyira feláldoztál a környezetért,hogy azonnal hisztis gyerek módjára "pusztuljon minden és mindenki" üzemmódba kellett,hogy kapcsolj.

Fához kötötted magad,hogy ne vágják ki mint a filmekben? :')

2021. okt. 15. 11:28
 15/26 anonim ***** válasza:
De olyan nincs,hogy környezetbarát barack,annak mi köze van a környezet védelemhez? Csak vettél egy barackot drágábban. 🤣
2021. okt. 15. 11:29
 16/26 A kérdező kommentje:

"Magyar barackot vettél,a magyar piacot támogattad ezzel,ennyi.Ez az ami nem környezet tudatos."

Ezek után végérvényesen elvesztetted a vitát, mert kiderült, hogy gőzöd nincs a környezettudatosságról. A környezetvédelem egyik legfontosabb tényezője a hazai (méginkább helyi) termékek vásárlása, mert nem kell szén-dioxidot kibocsátani a termék utaztatásáért. Szóval legyél szíves a jövőben ki se ejteni a szádon, hogy te akár minimális szinten is képviseled a környezetvédelmet, mert ez csupán egy hazugság fröcsögése lenne. persze, ha nem vagy képes meglenni hazudgálás nélkül, csináld csak.

2021. okt. 15. 11:34
 17/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul mondtam. A vitát megnyerted, ugyanis a többi hozzád hasonló hozzászóló NEKED fog igazat adni, mert az igazság nekik is fájna.
2021. okt. 15. 11:37
 18/26 anonim ***** válasza:
Vagy csak nem vagyunk ilyen kétségbeesetten idióták.Ráuszítanád az apokalipszist az emberekre csak mert te +300ft-ot költöttél egy vacak barackra,és azthiszed ezzel környezettudatos vagy.
2021. okt. 15. 11:48
 19/26 A kérdező kommentje:
Ha elolvasnád, amit írok, tudnád, hogy többet teszek a környezetért.
2021. okt. 15. 11:52
 20/26 A kérdező kommentje:
Ja, és amit leírtam, az se kizárólagos lista, mielőtt erről szólna a következő kommented.
2021. okt. 15. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!