Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Létezik LMBTQ propaganda,...

Létezik LMBTQ propaganda, vagy sem?

Figyelt kérdés
Írhattok példákat is ha kell.

2021. okt. 13. 12:21
1 2 3 4 5
 21/41 Fero89 ***** válasza:
86%

Akkor ha már úgyis a propaganda a téma akkor tessék. Én jelenleg 32 éves vagyok, és jelenleg egy olyan országban élek ahol ha szobára vinném a 15 éves(akár a lányom is lehetne pedig még nem vagyok annyira öreg) Katikát, lenne olyan aki a védelmébe venne, mondván ne legyünk álszentek már rég nem gyerek, de ha ugyanennek a lánynak azt mondanám, "Figyelj Kata, ha te a lányokhoz vonzódsz az nem bűn, emiatt ne érezd rosszul magad, az érzéseidben nincs semmi kivetni való." akkor pedig olyanok akadnának akik követelnék hogy azonnal hagyjam abba a szegény lány megrontását.

Na látod ezt csinálja a propaganda.

2021. okt. 13. 21:12
 22/41 A kérdező kommentje:

A homofób barmok egy másik rossz példa.

Az egyik rossz példával ne igazoljuk már a másikat.

Miért az egyik szélsőséggel igazoljuk a másik szélsőséget?

Miért nem lehet az egyik szélsőséget szidni, a nélkül hogy a másikba ne tolódnánk, hamár mindkettőt nem akarjuk szidni?

Azért mert a mási, is rossz, a szemszögünkböl még talán az az illúzió is meglehet hogy rosszabb már igazolja a saját oldalunk erkölcsi mételyeit?

2021. okt. 13. 21:29
 23/41 anonim ***** válasza:
81%

Húha, itt aztán van baj a fogalmakkal. A propaganda azt jelenti, ha valamit követendő példaként állítsz be. Azok, amiket említettél nem propagandák. A felolvasásokban csak egy ember olvas a gyerekeknek, aki érdekes van öltözve. Nem propagálja nekik azt, hogy legyenek ők is olyanok, mint ő, csak olvas. Amúgy is ezek nem kötelező tevékenységek, a szülő dönt, hogy elviszi-e a gyerekét (ami kicsit vicces a Fidesz példálózásai és érvelése miatt).

Desmond szerintem sincs megfelelően nevelve. Nem azzal van a gond, hogy transzszexuális (mindjárt leírom, hogy miért bizonyított az, hogy ezt már gyerekkorban is tudhatják), hanem azért, mert a szülei pénzt csinálnak belőle. A szülei az idióták (és itt megint megemlíteném a Fidesz mantráját, mert ugye csak a szülő dönt a gyerek neveléséről...). Igazolt, hogy a transzszexualitás kialakulhat gyerekkorban. Van egy település a Dominikai Köztársaságban, ahol a fiúk elég nagy része pénisz nélkül, látszólag vaginával születik (egy genetikai rendellenesség miatt). Ezeket a fiúkat lányként nevelik, ám szinte mind már 8 éves kora körül rájön, hogy ő inkább szeretne fiúsan öltözni, viselkedni. A pubertáns beköszöntével egy bizonyos tesztoszteron miatt képesek péniszt növeszteni és egészséges (nem különböznek semmiben az átlag férfiaktól, csak sokkal kisebb a prosztatájuk), heteroszexuális férfiként élik le az életüket.

2021. okt. 14. 15:12
 24/41 A kérdező kommentje:

Hűha van itt probléma.

Egy szóval sem említettem hogy gond van azzal hogy Desmond transznemű, egyébként nem az, hanem dragqueen, ez két eltérő dolog.

A dominikai példád irreleváns, hisz nem a transzexualitásról, hanem egy genetikai betegségről szól, ahol nem alakulnak ki az elsődleges nemi jellegek.

Ettől függetlenül a transzneműséggel nincs bajom.

Mindenki legyen olyan ahogy az énképében érzi magát.

2021. okt. 14. 15:41
 25/41 anonim ***** válasza:
38%

23-as, Desmondnál nem transzneműt írtam, hanem transzszexuálist. Itthon ritkábban használt kifejezés, valóban nem vagyok biztos a jelentésében, de tudtommal magába foglalja a transzvesztitákat is.

A Dominikai példa arra releváns, hogy nem a neveltetéstől, vagy propagandától lesz valaki transznemű, hisz őket hiába nevelik lányként mégis „normális” marad a nemi identitásuk.

A válaszom többi részére pedig nem reagáltál.

Mit gondolsz még propagandának, ami gyakori ebben a témában?

2021. okt. 14. 15:50
 26/41 anonim ***** válasza:
84%

23: Desmond nem transzszexuális, nem is transznemű, sima cisznemű fiúról van szó. A drag queenek szinte mind férfiak, civilben még nem mondanád róluk, hogy amúgy drag előadók.

Ez itt például RuPaul, a világ egyik leghíresebb drag queenje, "civilben": [link]

Ez pedig Roy Haylock, drag nevén Bianca del Rio: [link]

A drag csupán egy performansz, a női ruha csupán egy öltözék, pont, mint a férfi néptáncosok vagy balettáncosok ruhája is csak kellék.

2021. okt. 14. 15:51
 27/41 anonim ***** válasza:
23-as, köszi az infót. Néha keverem ezeket a fogalmakat, meg amúgy azt sem tudtam, hogy Desmond drag queen, azt hittem, hogy mindig ilyen.
2021. okt. 14. 15:59
 28/41 anonim ***** válasza:
27-es és 23-as vagyok, a 26-osnak akartam írni a választ.
2021. okt. 14. 16:00
 29/41 anonim ***** válasza:
62%
KB mindenből létezik propaganda, de kérdező amiket te küldesz be az nem propaganda. A legtöbb ilyen eseményre a szülők viszik a gyereket. Kb mintha egy színházi előadásra mondanánk, hogy propaganda. De van LMBTQ propaganda és ezt leszbi ként mondom. De az nem az amit ti annak gondoltok
2021. okt. 14. 17:42
 30/41 anonim ***** válasza:
95%
Látom kérdező, még mindig nem kezeltetted magad. Totál beteges hogy ennyire rá vagy kattanva arra a gyerekre. Te valami pedofil vagy? Ez vagy az ötvenedik kérdésed ahol a kisfiúval hozakodsz elő. Most komolyan, kényszerbeteg vagy, vagy pedofil hogy ennyire nem tudsz leszakadni a gyerekről?
2021. okt. 14. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!