Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha japánok vándorolnának be...

Ha japánok vándorolnának be Magyarországra, az milyen lenne?

Figyelt kérdés
Mert ők azért egy különc nép. Nyugatiasodottak, de mégis nagyon másak. Ők is rossz migránsok lennének?
2021. okt. 12. 17:46
 1/9 mindentudó99 ***** válasza:
86%
Japán cégnél dolgozom. Barátságosak. És egyáltalán nem munkamániások mint egyes dokumentum filmekben ezt előadják róluk.
2021. okt. 12. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
A japánok munkamániások, voltam Tokyoban és az egész társadalmuk úgy működik, mint egy hangyaboly, ahova európai ember nem nagyon tud beilleszkedni. Viszont fordított esetben egy japán elég könnyen beilleszkedik ide, mert azon kívül,hogy keményen dolgozik,mást nem nagyon csinál, GDP szempontból minél több japán jönne, annál jobbat tenne.
2021. okt. 12. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden további nélkül kiváltanák a vízumot.
2021. okt. 12. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Semmilyen. Nem zavarnának senkit, max annyira tűnnének fel, hogy több lenne az Ázsiai arc
2021. okt. 12. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Rizspálinkázva szerelnénk a Wartburgot.
2021. okt. 12. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó munkaerő, kissé merev a gondolkodásuk, csak azt a feladatot végzi el, ami konkrétan az ő feladata, azt viszont maximalista módon. Alacsony a reprodukciós rátájuk, szóval attól se kell félni, hogy a fejünkre szaporodnak.

Nem látom, miért lenne rossz, ha jönne pár ezer japán.

Az egyedüli kulturális hiányosság, ha lehet ilyet mondani, hogy az átlag európaihoz képest szexistábbak a nőkkel szemben. Mondjuk itt keleten egyáltalán nem lenének kirívóak.

2021. okt. 12. 18:08
 7/9 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Akkor lehet csak hozzánk jöttek ilyenek. Simán alszanak munkaidőben. Jó én is de én magyar vagyok.
2021. okt. 12. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem sok japán akarna egy ilyen országban élni.
2021. okt. 31. 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Milyen lenne ? Csoda. Hülye lenne a nyomorba jönni a sok primitív bunkó közé
2022. jan. 13. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!