25 év feletti fiatalok, ti tervezitek, hogy jövőre külföldre költöztök?
Már egy éve külföldön élek és semmi tervem visszaköltözni Magyarországra.
Azután jöttem ki, hogy elvégeztem az alapképzésemet, viszont több barátom csak mesterképzése után tervezik elhagyni az országot, így idén és jövőre jönnek el többen.
25/N
Pont annyira voltak magyarok, hogy egyik se akart magyar lenni.
A magyarok meg pont annyira tartották magyarnak a zsidóságot, hogy tömegestül írtották.
Aki elmegy az anyafoldrol, az elhagyja a multjat, csaladjat, baratait ... a gyokereit. Egoista mocskos gondolkodasra vall!
Ven fejukre az ilyenek is hazajonnek villogni, csak mar senkit nem erdekelnek a sikerei, mert egyetlen ismerose sem marad.
Ez is egy eletforma ... kicsit hasonlit a cigany elethez (arrebb allok ha nem tetszik valami). A nomadok elnek igy!!! :)))
Nagyon begyepesedett, elöregedett vélemény ez utolsó.
"Egoista mocskos gondolkodásra vall!"
Akkor ülj a falu kocsmájában életed végéig.
Én még anno próbáltam külföldre menni, viszont a külföldi munkaerőpiacon is megy a köcsögösködés.
Nem igazán tetszett,hogy junior pozícióba akartak tenni, pedig senior vagyok és nem sufnicégeknél gyűjtöttem referenciát,hanem rendes nemzetközileg elismert vállalatoknál.
Nem akartak annyi pénzt adni, mint amennyit egy ugyanilyen szintű diplomával,ugyanilyen tapasztalattal rendelkező helyi munkaerő keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!