Mi a fenéért vannak légvédelmi sziréna próbák ? Bombázás lesz vagy mi a fene ?
Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 16:46
1/7 anonim válasza:
Törvény írja elő, hogy bizonyos időnként próbariasztást kell végezni.
Működnek e még...
2/7 anonim válasza:
Ausztriában minden hónap első szombatján délben kipróbálják az összeset
3/7 anonim válasza:
Semmin nem változtat, hogy az emberek nyugalmát zavarják vele menetrend szerint. Zavarni zavar, érteni nem lehet a dumát, a világháború még élő túlélői pedig ettől kapnak infarktust! Értelmetlen! Semmit nem érek a szirénával ha pl. itt, Újpesten "elszáll" a gyógyszergyár! Értem én, hogy vígan megyünk tönkre, de ez ettől még egy értelmetlen, felesleges butaság, ami csak arra jó, hogy az emberek nyugalmát zavarja! Tőlem pofázhatnak bármit a megafonba, mert érteni nem értem, de amikor éjszakás szolgálat után aludtam volna, akkor kiváló volt arra, hogy felcsörömpöljön és ne tudjak visszaalaudni, - miközben mentem vissza estére a másik szolgálatra!
4/7 anonim válasza:
Nem kicsit morbid, hogy törvény írja elő az emberek nyugalmának módszeres megzavarását! Röhej!
5/7 anonim válasza:
Valamelyik paranoiás idióta készül a 10. világháborúra, - mert mindig "meg kell védeni" valakit vagy valmait, valamitől vagy valakitől! :D
6/7 A kérdező kommentje:
Az 1-es válaszolónak: milyen törvény írja elő ? Kb. két éve hallom azt a barmot, hogy :" ez próba " ! Mi lesz ha azt mondja, hogy élesbe megy, akkor hova kell futni ? Viktor bácsihoz? Ki hozta meg ezt a törvényt ? Honnan beszélnek , honnan indítják? Mi az utca neve? A vörösiszap áradásakor nem mondtak be semmit a mikrofonba ?
2021. okt. 7. 10:18
7/7 Vinczedav válasza:
De jó lenne hogy ha most is csak poénból kellenének😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!