Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehetne azzal pénzt keresnem,...

Lehetne azzal pénzt keresnem, ha rockernek öltözve imitálnám azt mintha gitároznék?

Figyelt kérdés
A rocker külső eléggé megvan hozzá, csak gitározni nem tudok sajnos. Arra gondoltam klipekben vagy mozi filmekben szerepelhetnék így mint a nagy rocker aki nagyon nyűvi a húrokat, aztán valami zenét tennének alá úgy is. Jó ötlet szerintetek?

2021. okt. 2. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

zseniális!

ebből biztos gazdag leszel

2021. okt. 2. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Zseni
2021. okt. 2. 10:23
 3/8 anonim válasza:
100%
Simán
2021. okt. 2. 10:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Tehát én csak egy performanszt adnék elő gitárral a kezemben nagy átéléssel, valaki meg virítaná a lóvét ezért nekem. Nagyjából így képzelem el a bizniszt. Filmstúdiókat, rendezvényeket akár érdekelhetné is a dolog szerintem.
2021. okt. 2. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gazdagabb leszel ezzel mint Lölő.
2021. okt. 2. 10:33
 6/8 veterán vas ***** válasza:
100%

Nagyon nagy szükség lenne egy ilyen előadóművészre.

Ha megengeded, tovább is fejleszteném a zseniális ötletedet.

Mivel úgysem tudsz zenélni, akár hangszer nélkül is felléphetnél.

Egész egyszerűen csak úgy csinálnál a szinpadon, mint Brian May, vagy Jimi Hendrix, anélkül, hogy bármi is lenne a kezedben.

Ennek a shownak kitaláltam egy vadonat új nevet, hívhatnánk pl. "léggitározás"-nak.

Ugye tetszik? ;)

2021. okt. 2. 12:08
 7/8 anonim válasza:
100%
Nagyon jó ötlet
2021. okt. 3. 00:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Remélem érzed, hogy szopatnak! Amit szeretnél az a színészet. Viszont rossz hír, hogy abba is nagy energiákat kell tenni, mire odaér az ember, hogy eljátszatnak vele egy ilyen figurát, aminek képzeled magad. Rossz úgy nekiindulni egy életnek, hogy az ember a eszi a munka gyümölcsét anélkül, hogy tett volna érte valamit. Ezzel az agyalással igen szar életed lesz.
2021. okt. 3. 08:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!