Japán sem olyan egyébként mint az a köztudatban él. Ezt nem én találtam ki, van egy magyar srác a youtube-on, az ő vlogjaiból szedtem az infót (zsíros deszka a neve)
Én például Németországban élek, soha nem volt még olyan hogy rosszul érzem magam az utcán, még Magyarországon éltem nem egyszer fordult már elő.
Azt hiszik térfigyelő kamerával mindent meg lehet oldani.
Ez már rég nem a bűnmegelőzésről szól.
De dutyiba se dugnak senkit, szóval a kamera is felesleges.
"Magyarországon jó a közbiztonság?"
Ha jo a fizikumod es tudsz verekedni ... raadasul van par 'nagy' baratod, akkor szerintem nyugodt lehetsz :)))
Nagyrészt vidéken éltem, pár éve Pesten. Eddig a "legrosszabb" dolog ami történt velem az, hogy gyökér módon bókoltak. Soha senki nem támadott meg, nem rabolt ki. Amikor barátnőimmel esetleg este belülünk valahová a búcsúnál a "vigyázz magadra" inkább csak megszokás, szerencsére még egyiküknek sem kellett félnie amiatt, hogy késő este egyedül megy haza.
Szóval szerintem biztonságos. Ehhez mondjuk hozzátartozik az is, hogy a kisebbség lakta utcákat elkerüljük. A rasszista vádra annyit tudok mondani, hogy ameddig a cigányság nagyrészével gondok vannak nem lehet rasszizmusról beszélni, sajnos tény, hogy vigyázni kell velük
Kedves második, Tokiót évek óta a világ legbiztonságosabb városának találják folyamatosan a felmérések. És ez akkor is sokat elárul, ha egy ország nem csak a fővárosból áll. Nyilván nem azt jelenti, hogy ott soha nem történik bűncselekmény, azt viszont igen, hogy kisebb számban, mint máshol.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!